ΚΟΣΜΟΣ

Απαγορεύθηκε ρεβεγιόν με 15.000 καλεσμένους μέσω Facebοok έπειτα από παρέμβαση της Νομαρχίας

Απαγορεύθηκε ρεβεγιόν με 15.000 καλεσμένους μέσω Facebοok έπειτα από παρέμβαση της Νομαρχίας

Ένα αυτό-οργανωμένο πάρτι με τουλάχιστον 15.000 καλεσμένους θορύβησε τις Αρχές σε τέτοιο βαθμό, που η Νομαρχία αναγκάσθηκε να εκδώσει σχετική ανακοίνωση ακύρωσης του ρεβεγιόν, καθώς ο αριθμός των καλεσμένων αυξανόταν διαρκώς.

Εν μέσω οικονομικής κρίσης, τέσσερις φίλοι στη βόρεια Ιταλία σκέφθηκαν να οργανώσουν ένα οικονομικό ρεβεγιόν στην εθνική οδό, στην περιοχή του Rovigo της ιταλικής επαρχίας Veneto.

«Έχετε βαρεθεί τα συνηθισμένα και βαρετά ρεβεγιόν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς; Ελάτε μαζί μας και το μόνο που θα ξοδέψετε θα είναι τα διόδια της Εθνικής Οδού», έγραψαν σε ανακοίνωση στη γνωστή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, καθορίζοντας ως σημείο συνάντησης το «Autogrill di Rovigo», που χρησιμοποιείται από τους αυτοκινητιστές ως χώρος ξεκούρασης από το ταξίδι τους.

Κατά πως φαίνεται, η ανάρτηση για το πρωτότυπο αυτό ρεβεγιόν «πήρε φωτιά» σε δημοφιλία μεταξύ των χρηστών του Facebook και μέσα σε λίγες μόνο ώρες ξεπέρασε τον αριθμό των 15.000 δηλώσεων συμμετοχής.

Η είδηση έφθασε «στα αυτιά» της τοπικής Νομαρχίας, που θορυβημένη από το γεγονός πριν ακόμη συμβεί, αναγκάσθηκε να παρέμβει και να ακυρώσει το ρεβεγιόν, καθώς ο χώρος κρίθηκε ακατάλληλος για πάρτι 15.000 ατόμων. Οι 4 φίλοι αναγκάσθηκαν να «κατεβάσουν» τη σχετική ανάρτηση και να προτείνουν στους καλεσμένους να αναζητήσουν διαφορετικό τόπο και τρόπο εορτασμού της βραδιάς.

Ορισμένοι χρήστες του Facebook αντέδρασαν, δηλώνοντας ότι θα μαζευτούν στο σημείο παρά τη σχετική απαγόρευση, καθώς ο χώρος είναι δημόσιος. Άλλοι πρότειναν άλλα σημεία κυρίως κοντά σε βενζινάδικα στην ίδια εθνική οδό.

Δείτε το χώρο που θα γινόταν το ρεβεγιόν:

autogrill

Source: Ksta.de

Σχετικές ειδήσεις