ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Αμφιβολίες της αστυνομίας για τον ομαδικό βιασμό 18χρονης

ΗΠΑ: Αμφιβολίες της αστυνομίας για τον ομαδικό βιασμό 18χρονης

Νέα στοιχεία για την υπόθεση του βιασμού της 18χρονης σε παιδική χαρά στο Μπρούκλιν, που ανατρέπουν τα δεδομένα

Σύμφωνα με τους New York Times, η ιστορία που διηγήθηκαν στις αρχές πατέρας και κόρη «έχει κενά» και πως δεν επιβεβαιώνεται προς το παρόν από τα στοιχεία.

Αρχικά και οι δυο ήταν μεθυσμένοι και είχαν πάει στην παιδική χαρά να πιουν μπύρες, που μόλις είχαν αγοράσει.

Ο 39χρονος πατέρας, σύμφωνα με μαρτυρία εργαζομένου σε κατάστημα, παραπατούσε ζητώντας να χρησιμοποιήσει ένα τηλέφωνο για να πάρει την αστυνομία. Αρνήθηκαν να τον βοηθήσουν γιατί δεν τους εξήγησε ότι ήταν κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Παράλληλα, στην κατάθεσή της στις αρχές, η κοπέλα δεν ανέφερε τίποτα για όπλο, ενώ η ίδια καταγγέλλει πως ένας από τους δράστες την βίασε, ενώ άλλοι δύο την εξανάγκασαν σε στοματικό σεξ. Οι ιατρικές εξετάσεις, που θα επιβεβαιώσουν ή όχι τα λεγόμενά της, αναμένονται, λέει η αστυνομία.

Δύο από τους δράστες, που τους παρέδωσαν στις αρχές οι γονείς τους, δήλωσαν πως το σεξ με τη 18χρονη ήταν συναινετικό. Οι τέσσερις ύποπτοι, ηλικίας μεταξύ 14 και 17 ετών, αναμένεται να δικαστούν ως ενήλικες με την κατηγορία του βιασμού.

Παράλληλα, κανένας μάρτυρας από όσους περνούσαν από το σημείο ή ζουν στην περιοχή δεν άκουσε φωνές ή δεν είδε τίποτα ύποπτο.

Η έρευνα της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη, χωρίς να αποκλείεται κανένα ενδεχόμενο προς το παρόν.

Σχετικές ειδήσεις