ΚΟΣΜΟΣ

Γερμανία: Μεγαλώνει ο κατάλογος των θυμάτων από πτώση κεραυνών σε συναυλία

Γερμανία: Μεγαλώνει ο κατάλογος των θυμάτων από πτώση κεραυνών σε συναυλία

Πολλές περιοχές της Γερμανίας πλήττονται από φονικές καταιγίδες και πλημμύρες τις τελευταίες ημέρες

Τουλάχιστον 8 άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά έπειτα από πτώσεις κεραυνών σε φεστιβάλ μουσικής στη δυτική Γερμανία τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο (04/06), όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές της εκδήλωσης, ενώ η χώρα πλήττεται από ακραία καιρικά φαινόμενα.

Συνολικά, 71 άνθρωποι διακομίστηκαν για τις πρώτες βοήθειες σε νοσοκομεία της περιοχής κι «η πλειονότητα εξ αυτών μπόρεσε να φύγει», δήλωσε ένας εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας της Ρηνανίας Παλατινάτου.

Καθώς η μετεωρολογική υπηρεσία προειδοποίησε ότι αναμένονται σφοδρές καταιγίδες τις επόμενες ώρες, το φεστιβάλ «Rock am Ring», το οποίο πρόκειται να ολοκληρωθεί την Κυριακή (05/06) και στο οποίο παρίστανται έως και 90.000 θεατές, διακόπηκε και ενδέχεται να ματαιωθεί, σύμφωνα με την αστυνομία που συνέστησε στους πολίτες να απομακρυνθούν από τους χώρους των συναυλιών.

Πολλές περιοχές της Γερμανίας πλήττονται από φονικές καταιγίδες και πλημμύρες τις τελευταίες ημέρες. Επτά άνθρωποι έχασαν την ζωή τους στη Βαυαρία την Τετάρτη (01/06) το βράδυ και τέσσερις σκοτώθηκαν στις αρχές της εβδομάδας στη Βάδη Βυρτεμβέργη.

Σχετικές ειδήσεις