ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτες φρικαλεότητες του ISIS: Έβρασαν ζωντανούς λιποτάκτες και αποκεφάλισαν άπιστο (pics+vid)

Απίστευτες φρικαλεότητες του ISIS: Έβρασαν ζωντανούς λιποτάκτες και αποκεφάλισαν άπιστο (pics+vid)

Τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους εκτέλεσαν δημόσια με βρασμό επτά μαχητές τους με την κατηγορία της λιποταξίας από τα πεδία των μαχών στο Ιράκ.

Οι λιποτάκτες εγκατέλειψαν τη μάχη κατά τη διάρκεια μια ένοπλης σύγκρουσης στη Σαρκάτ της επαρχίας Σαλαχουντίν και θανατώθηκαν με διαταγή του ισλαμικού κράτους, τη Δευτέρα 4 Ιουλίου.

Προτού οι δήμιοι τους ρίξουν σε ένα τεράστιο καζάνι με βραστό νερό, οι επτά φυγόποινοι είχαν τα χέρια και τα πόδια δεμένα σφιχτά, καθιστώντας απολύτως βέβαιο ότι δεν υπάρχει περίπτωση διαφυγής του μαρτυρίου, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Τον περασμένο μήνα, το ISIS είχε εκτελέσει 19 στρατιώτες του, οι οποίοι είχαν τραπεί σε φυγή κατά τη διάρκεια μαχών με τις ιρακινές δυνάμεις ασφαλείας στην αλ-Σουχάντα και αλ-Νασσάφ στην κεντρική Φαλούτζα, σύμφωνα με ανώνυμο πληροφοριοδότη κατά την αμερικανική Herald Tribune.

Δημόσια εκτέλεση με γιαταγάνι γιατί «χλεύασε το Ισλάμ»

00001

Νέες φρικιαστικές εικόνες δημοσιεύθηκαν που απεικονίζουν έναν δεύτερο ευτραφή δήμιο (μετά τον «Μπουλντόζα» ο οποίος συνελήφθη πρόσφατα) να αποκεφαλίζει έναν άνδρα γιατί «χλεύασε το Ισλάμ» μπροστά σε παιδιά, στο προπύργιο του ISIS στη Ράκκα.

20000

Και δυστυχώς δεν είναι η μόνη «άθλια εκτέλεση» που έλαβε χώρα τις τελευταίες ημέρες: μια ακόμη φωτογραφία δείχνει το αποκεφαλισμό ενός άνδρα για το υποτιθέμενο έγκλημα του «όρκου αφοσίωσης στους άπιστους».

Source: Dailymail.co.uk

Σχετικές ειδήσεις