ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονίζουν τα βασανιστήρια στους Τούρκους στρατιώτες (photo-video)

Συγκλονίζουν τα βασανιστήρια στους Τούρκους στρατιώτες (photo-video)

Η φρίκη κυριαρχεί πλέον στην Τουρκία μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος με τους Τούρκους πολίτες να παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους στα «λαϊκά δικαστήρια» των δρόμων.

ΦΡΙΚΗ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ: ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΥΝ, ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΚΑΙ ΜΑΣΤΙΓΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ

Οι δρόμοι των τουρκικών πόλεων πνίγηκαν από το αίμα των αποστατών στρατιωτών, με τους πολίτες να τους λιντσάρουν μέχρι θανάτου να τους σκοτώνουν εν ψυχρώ, να τους βασανίζουν, ενώ οι κάμερες κατέγραψαν μέχρι και αποκεφαλισμούς.

Μετά την αποτυχία του εγχειρήματος, το καθεστώς Ερντογάν ανακατέλαβε τον έλεγχο της χώρας και βγήκε στην αντεπίθεση κατά των πραξικοπηματιών. Ο λαός βγήκε στους δρόμους και επιτέθηκε στους στρατιώτες θεωρώντας τους συνυπεύθυνους για την απόπειρα κατάληψης της εξουσίας.

lintsarisma tourkia

Οι στρατιώτες παραδίδοντας στους πολίτες οι οποίοι τους λίντσαραν, τους μαστίγωναν ενώ υπήρξαν, σύμφωνα με πληροφορίες και εν ψυχρώ δολοφονίες.

tourkoi stratiotes

Στη γέφυρα του Βοσπόρου, όπου παραδόθηκαν μερικές δεκάδες στρατιώτες, έχοντας πρώτα αφήσει στο οδόστρωμα τα όπλα και την εξάρτησή τους, γνώρισαν τον θυμό των πολιτών.

syllhpsi 2

Κάποιοι από αυτούς τους χτύπησαν, άλλοι δεν δίστασαν να τους ποδοπατήσουν, ενώ χαρακτηριστική είναι και η φωτογραφία που μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, με έναν άνδρα που μαστιγώνει στρατιώτες με μία ζώνη. Μάλιστα, σύμφωνα με ανατριχιαστικά ντοκουμέντα, λίντσαραν έναν στρατιώτη μέχρι θανάτου!

Ιδιαίτερη ανησυχία όμως προκαλεί και η πληροφορία που μεταδίδει μόνο ένα τουρκικό μέσο, το Sozcu, σύμφωνα με το οποίο υπάρχουν και αποκεφαλισμοί στρατιωτών! Πληροφορία που μέχρι στιγμής δεν μεταδίδει κανένα από τα διεθνή δίκτυα, αλλά δυστυχώς βίντεο απαθανατίζουν το μέγεθος της φρικαλεότητας.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Στην Άγκυρα, δεκάδες πραξικοπηματίες έζησαν τον απόλυτο εξευτελισμό, καθώς αναγκάστηκαν να παραδοθούν γυμνοί, έχοντας βγάλει τις στολές τους, όταν αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το αρχηγείο του Στρατού το οποίο είχαν καταλάβει.

Δείτε τις συγκλονιστικές φωτογραφίες στη gallery του newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις