ΚΟΣΜΟΣ

Μετά το θάνατο του άντρα της έβγαλε αυτή τη selfie με τα εσώρουχα. Όταν είδε τα πόδια της...

Μετά το θάνατο του άντρα της έβγαλε αυτή τη selfie με τα εσώρουχα. Όταν είδε τα πόδια της...

Ο σύζυγος της Justine McCabe, John Paul, αυτοκτόνησε πέρυσι. Η απώλειά του τής στοίχισε πολύ, αν αναλογιστεί κανείς πως λίγο καιρό πριν είχε πεθάνει και η μητέρα της...

Ο πόνος της ήταν αβάσταχτος. Η McCabe πέρασε τους επόμενους τρεις μήνες θρηνώντας, μέχρι που φίλοι και συγγενείς τής έκαναν μια πρόταση. Σκέφτηκαν ότι η σωματική άσκηση θα ήταν μια καλή λύση για να φτιάξει η διάθεσή της.

Η μητέρα δύο παιδιών έβγαλε έτσι μια φωτογραφία της, καθώς ξεκινούσε το νέο της «ταξίδι» στη ζωή. Τότε το συνειδητοποίησε. Η Justine, μετά την απώλεια των αγαπημένων της προσώπων σταμάτησε να φροντίζει τον εαυτό της, και ήταν παχύσαρκη, ζυγίζοντας πάνω από 140 κιλά.

«Το διάστημα που πέθανε ο σύζυγός μου ήταν τραγικό. Ήταν χειρότερα, επειδή όχι πολύ καιρό πριν, πέθανε και η μητέρα μου. Η αυτοκτονία ενός αγαπημένου προσώπου και οι μετέπειτα στιγμές είναι ένα από τα πιο τραγικά και δυσάρεστα πράγματα που μπορεί να ζήσει κάποιος», τόνισε η Justine, συμπληρώνοντας: «Οι selfies που έβγαζα κάθε μέρα για ένα χρόνο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα. Ξεκίνησα την περίοδο που ακόμα θρηνούσα, φαινόμουν τόσο χαμένη και πληγωμένη».

Η Justine ξεκίνησε να φωτογραφίζει τον εαυτό της κάθε μέρα. Κάθε φωτογραφία κατέγραφε την πρόοδο που έκανε στην απώλεια βάρους, και μετά από 365 μέρες, είχε χάσει 56 κιλά.

Αλλά η ιστορία της δεν έχει σχέση με το γεγονός ότι η εμφάνιση είναι πηγή ευτυχίας. Έχει να κάνει με την αντιμετώπιση των φόβων της, όλους τους φόβους που θα προσπαθούσε να διώξει με το φαγητό. Η μητέρα είχε επίσης και υψοφοβία. Έτσι ξεκίνησε να κάνει ελεύθερες πτώσεις με αλεξίπτωτο!

«Ήξερα ότι αν επιβίωνα ζώντας χωρίς το σύζυγό μου και τη μητέρα μου, τότε θα ωθούσα τα όρια μου στα άκρα και θα αντιμετώπιζα όλους τους φόβους μου, για να ζήσω μια ζωή για την οποία θα ήταν περήφανοι» καταλήγει δίνοντας ένα μήνυμα ζωής…

Πηγή: fanpage.gr

Σχετικές ειδήσεις