ΚΟΣΜΟΣ

Προεδρικές εκλογές ΗΠΑ: Ο Φάρατζ θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση του Τραμπ

Προεδρικές εκλογές ΗΠΑ:  Ο Φάρατζ θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση του Τραμπ

Ο Φάρατζ αναμένεται να αναφερθεί κατά την ομιλία του στην εκδήλωση του Τραμπ στον Μισισιπή «στην ιστορία της εκστρατείας υπέρ του Brexit», σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του.

Ο Νάιτζελ Φάρατζ, ο Βρετανός πολιτικός ο οποίος τάσσεται κατά της μετανάστευσης και πρωτοστάτησε στην εκστρατεία για να αποχωρήσει η Βρετανία από την Ευρωπαϊκή Ένωση, σχεδιάζει να μιλήσει σε μια προεκλογική εκδήλωση του Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε ένας εκπρόσωπός του.

Ο Φάρατζ, τον οποίο ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον χλεύαζε ως τον επικεφαλής ενός κόμματος αποτελούμενου από «τρελάρες και κρυπτορατσιστές» πήρε την εκδίκησή του όταν η εκστρατεία υπέρ της αποχώρησης του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ επικράτησε στο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου, εξέλιξη η οποία ανάγκασε τον Κάμερον να υποβάλει την παραίτησή του.

Ο Φάρατζ αναμένεται να αναφερθεί κατά την ομιλία του στην εκδήλωση του Τραμπ στον Μισισιπή «στην ιστορία της εκστρατείας υπέρ του Brexit», σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του. Δεν έχει υπάρξει επιβεβαίωση της πληροφορίας αυτής μέχρι στιγμής από την εκστρατεία του υποψηφίου του GOP.

Το μέλλον του Φάρατζ είναι αβέβαιο. Παραιτήθηκε από την ηγεσία του Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP) μετά το δημοψήφισμα, καθώς σε αυτό, όπως είπε, εκπλήρωσε τον βασικό του στόχο κατά τη διάρκεια της πολιτικής σταδιοδρομίας, η οποία κράτησε 25 χρόνια: η Βρετανία να αποχωρήσει από την ΕΕ.

Σχετικές ειδήσεις