ΚΟΣΜΟΣ

Viral: Η συγκινητική στιγμή που μια σκυλίτσα αποχαιρετά το αφεντικό της που πεθαίνει (Vid+Pics)

Viral: Η συγκινητική στιγμή που μια σκυλίτσα αποχαιρετά το αφεντικό της που πεθαίνει (Vid+Pics)

Όταν ο 33χρονος Ράιν Τζέσεν έπεσε ξαφνικά σε κώμα από εγκεφαλική αιμορραγία τον περασμένο Νοέμβριο , το προσωπικό του νοσοκομείου προέβη στην πιο απροσδόκητη χειρονομία.

«Έπραξαν το πιο γλυκό πράγμα για εμάς και μας επέτρεψαν να φέρουμε τον σκύλο του αδελφού μου στο δωμάτιο του νοσοκομείου, για να του πει, με τον τρόπο της, το τελευταίο αντίο κι έτσι να ξέρει για ποιο λόγο ο ανθρώπινος φίλος της δεν πρόκειται να γυρίσει ποτέ σπίτι», έγραψε στη σελίδα της στο Facebook η αδελφή του Ράιαν, Μισέλ.

dog visits dying owner hospital 3

Αν και το συγκινητικό βίντεο που αποτυπώνει τις τελευταίες τρυφερές στιγμές μεταξύ του Ράιαν και της σκυλίτσας του «Μόλι», προοριζόταν για τους φίλους και συγγενείς του θανόντος, το βίντεο διαδόθηκε σαν «φωτιά» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αγγίζοντας τις 19 εκατομμύρια θεάσεις σε σχεδόν 2 εβδομάδες.

dog visits dying owner hospital 7

«Είμαστε ειλικρινά συγκινημένοι από τα μηνύματα καλοσύνης που λάβαμε από τόσους πολλούς ανθρώπους» γράφει η Μισέλ, η οποία έσπευσε να συμπληρώσει, «μην ανησυχείτε για τη Μόλι, θα την κρατήσουμε! Είναι μέρος της οικογένειας μας».

dog visits dying owner hospital 6 1

Και πρόσθεσε, «η καρδιά του Ράιαν, ο οποίος ήταν δωρητής οργάνων, θα προσφέρει ζωή σε έναν 17χρονο εγκαίρως για τη γιορτή των Χριστουγέννων».

Σχετικές ειδήσεις