ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση Κωνσταντινούπολη: Απίστευτη γκάφα! Δεν είναι αυτός ο μακελάρης του Reina

Επίθεση Κωνσταντινούπολη: Απίστευτη γκάφα! Δεν είναι αυτός ο μακελάρης του Reina

Ειδήσεις | Τρομοκρατική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη: Σοκαρισμένος ένας πολίτης του Καζακστάν που βρισκόταν στην Τουρκία για επιχειρηματικούς λόγους, είδε τη φωτογραφία του να αναπαράγεται ευρέως στα πρωτοσέλιδα των τουρκικών και στη συνέχεια των διεθνών μέσων ενημέρωσης, ως ο καταζητούμενος ένοπλος που την Πρωτοχρονιά εισέβαλε στο κλαμπ Reina στην Κωνσταντινούπολη και με ένα καλάσνικοφ έσπειρε τον τρόμο, δολοφονώντας 39 και τραυματίζοντας 60 ακόμη άτομα που γιόρταζαν τον ερχομό του νέου έτους.

Τρομοκρατημένος από την παραπλανητική δημοσιότητα και φοβούμενος για τη ζωή του έσπευσε στην αστυνομική διεύθυνση της Zeytinburnu στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να αποδείξει ότι δεν είχε σχέση με το αιματηρό γεγονός, την τρομοκρατία και το ISIS, όπως κατηγορείτο από τα ΜΜΕ και αρκετούς λογαριασμούς σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από όπου και διακινήθηκαν αρχικώς οι φωτογραφίες του.

resized 69dfd 67d864a515823373 1374174972613720 5944425707504966893 n



Σύμφωνα με τον ίδιο, οι φωτογραφίες απεικονίζουν όντως τον ίδιο και τραβήχτηκαν στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης.

Έπειτα από τις εξηγήσεις που δόθηκαν και τη σχετική έρευνα που διεξήχθη από την αστυνομία, ο Καζακστανός αφέθηκε ελεύθερος.

Source: Haberiyakala

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις σχετικά με την ένοπλη επίθεση στην Κωνσταντινούπολη.

Σχετικές ειδήσεις