ΚΟΣΜΟΣ

Μάντσεστερ: Η στιγμή που ο μακελάρης αγοράζει το σακίδιο που περιείχε τα εκρηκτικά (pics)

Μάντσεστερ: Η στιγμή που ο μακελάρης αγοράζει το σακίδιο που περιείχε τα εκρηκτικά (pics)

Ο βομβιστής του Μάντσεστερ Σαλμάν Αμπέντι είχε φωτογραφηθεί από κάμερες ασφάλειας στο εμπορικό κέντρο Arndale το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής να κρατά ένα σακίδιο που φαινόταν ότι είχε μόλις αγοραστεί, όπως μετέδωσαν η Daily Mail και το Sky News.

Σύμφωνα με το Sky News επικαλούμενο πληροφορίες της αστυνομίας, τρεις ημέρες προτού θέσει σε λειτουργία τον εκρηκτικό μηχανισμό στο Manchester Arena, ο Αμπέντι σήκωσε 250 λίρες (290 ευρώ) από ένα μηχάνημα ATM και στη συνέχεια, γύρω στις 20:00 το απόγευμα, πήγε για ψώνια στο εμπορικό κέντρο.

Οι δύο χαμηλής ευκρίνειας εικόνες από την τηλεόραση κλειστού κυκλώματος δείχνουν έναν νέο άνδρα, ο οποίος φαίνεται να είναι ο Αμπέντι, ντυμένο στα μαύρα με ένα μαύρο σακίδιο που έχει φόδρα σε έντονο μπλε χρώμα. Οι καρτέλες με την τιμή πάνω στο σακίδιο δείχνουν ότι έχει μόλις αγοραστεί, είπε η αστυνομία.

Οι φωτογραφίες από την έρευνα που δημοσιεύτηκαν νωρίτερα δείχνουν υπολείμματα μπλε υλικού που προέρχονται από ένα σακίδιο μάρκας Karrimor που έφερε ο Αμπέντι.

Διαβάστε εδώ το χρονικό της τρομοκρατικής επίθεσης στο Μάντσεστερ

ΑΠΕ, Daily Mail, Sky News

Σχετικές ειδήσεις