ΚΟΣΜΟΣ

Μάντσεστερ: Νέες φωτογραφίες του μακελάρη - Κάνει βόλτες στην πόλη τις ημέρες πριν την επίθεση

Μάντσεστερ: Νέες φωτογραφίες του μακελάρη - Κάνει βόλτες στην πόλη τις ημέρες πριν την επίθεση

Νέες φωτογραφίες του 22χρονου μακελάρη Σαλμάν Αμπέντι, να κάνει βόλτα σε μια συγκεκριμένη περιοχή της βρετανικής πόλης έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία.

Στις εικόνες που έχουν καταγραφεί στην περιοχή Rusholme από τις 18 έως τις 22 Μαΐου φαίνεται ο Αμπέντι με τζιν και αθλητικά άλλοτε να μεταφέρει την μπλε βαλίτσα το περιεχόμενο της οποίας εξακολουθεί να αποτελεί μυστήριο για τους Βρετανούς αστυνομικούς και άλλοτε να κρατά το μπουφάν του στο χέρι ενώ κουβαλάει μια τσάντα πλάτης.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Έρευνες των Αρχών στο κέντρο του Μάνστεστερ

Η βρετανική αστυνομία που ερευνά την επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε στο Μάντσεστερ ανέφερε σήμερα ότι εκκένωσε μια περιοχή στο κέντρο της πόλης μετά τον εντοπισμό ενός αυτοκινήτου που μπορεί να είναι «σημαντικό» για την έρευνά της.

Η αστυνομία ερευνά τις κινήσεις του Σαλμάν Αμπέντι προτού σκοτώσει 22 ανθρώπους σε μια συναυλία της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Αριάνα Γκράντε στις 22 Μαΐου, στην πιο φονική βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε στη Βρετανία τα τελευταία 12 χρόνια.

sun1

Η αστυνομία ανέφερε σήμερα ότι εντόπισε ένα λευκό αυτοκίνητο στο κέντρο του Μάντσεστερ. Απέκλεισε την περιοχή, εκκένωσε τα γειτονικά κτήρια και συνέστησε στον κόσμο να παραμείνει μακριά, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Μας ενδιαφέρει πολύ ό,τι μπορεί να πει ο κόσμος για τις κινήσεις αυτού του αυτοκινήτου, και ποιος ήταν μέσα σε αυτό τους τελευταίους μήνες», ανέφερε σε μια ανακοίνωση ο Ρας Τζάκσον, επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής μονάδας της βορειοδυτικής Βρετανίας.

sun