ΚΟΣΜΟΣ

Αποκαλύψεις για την υπόθεση απαγωγής μοντέλου που ήθελαν να «δημοπρατήσουν» στο διαδίκτυο (pics)

Αποκαλύψεις για την υπόθεση απαγωγής μοντέλου που ήθελαν να «δημοπρατήσουν» στο διαδίκτυο (pics)

Τον εφιάλτη στα χέρια δύο ανδρών, στο Μιλάνο της Ιταλίας, έζησε ένα 20χρονο μοντέλο από τη Βρετανία, που επρόκειτο να «δημοπρατηθεί» σε μία πορνογραφική ιστοσελίδα στο «dark web», όπως αποκάλυψε η ιταλική αστυνομία.

Η Chloe Ayling δέχτηκε επίθεση, ναρκώθηκε, δέθηκε με χειροπέδες και κρατήθηκε όμηρη από τους δράστες για μία εβδομάδα.

Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 38χρονος Πολωνός, ο Lukasz Herba, ενώ αναζητείται τουλάχιστον ένα ακόμη άτομο που εμπλέκεται στην απαγωγή.

Το μοντέλο έφτασε στο Μιλάνο στις 10 Ιουλίου και ήδη ο ατζέντης της της είχε κλείσει μία φωτογράφηση, για την επόμενη ημέρα. Όταν μετέβη στο διαμέρισμα όπου επρόκειτο να γίνει η φωτογράφηση, δύο άνδρες της επιτέθηκαν. Την έβαλαν παρά τη θέλησή της στο πορτμπαγκάζ ενός αυτοκινήτου και την μετέφεραν σε μία καλύβα, σε απομακρυσμένη πόλη των ιταλικών Άλπεων.

Η γυναίκα παρέμεινε δεμένη με χειροπέδες σε μία ντουλάπα, μέσα στην κρεβατοκάμαρα, για μία εβδομάδα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Οι ιταλικές αρχές αναφέρουν ότι ο συλληφθείς ζήτησε από τον ατζέντη του μοντέλου να του δώσει 300.000 δολάρια προκειμένου να σταματήσει την διαδικτυακή «δημοπράτηση», που είχε προγραμματιστεί.

Επίσης, ανέφερε ότι εκπροσωπούσε την ομάδα «Black Death», έναν οργανισμό που συνδέεται με το τράφικινγκ στο «dark web».

Η αστυνομία διαπίστωσε, μάλιστα, ότι ο εν λόγω δράστης είχε ήδη οργανώσει δεκάδες άλλες διαδικτυακές «δημοπρατήσεις» για την πώληση κοριτσιών που είχαν πέσει θύματα απαγωγής, αναφερόμενες σε αυτές ως «θήραμα».

Οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται στην Ιταλία, την Πολωνία και τη Βρετανία.

Σχετικές ειδήσεις