ΚΟΣΜΟΣ

Συναγερμός στο Μόναχο: Ανθρωποκυνηγητό για άνδρα που μαχαίρωσε πολίτες σε κεντρική πλατεία

Συναγερμός στο Μόναχο: Ανθρωποκυνηγητό για άνδρα που μαχαίρωσε πολίτες σε κεντρική πλατεία

Επίθεση με μαχαίρι από άγνωστο πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το πρωί του Σαββάτου (21/10), στο Μόναχο.

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η γερμανική αστυνομία, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός άνδρα ο οποίος τραυμάτισε «αρκετούς ανθρώπους» με μαχαίρι, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, στην πλατεία Rosennheimer στο κέντρο του Μονάχου.

munich3

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, μέχρι στιγμής οι τραυματίες είναι πέντε και δεν φέρουν σοβαρά τραύματα

Η ενημέρωση της Πυροσβεστικής:

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου και η αστυνομία έχει ζητήσει από τους πολίτες με ανακοίνωσή της, να μην πλησιάζουν την περιοχή και να παραμείνουν σπίτια τους.

munich1

Όπως αναφέρει η "Bild", αστυνομικό ελικόπτερο συνδράμει στις έρευνες ενώ περιπολικά και ασθενοφόρα έχουν σπεύσει και αποκλείσει την περιοχή.

Ο άνδρας φέρεται να είναι περίπου 40 ετών, να κρατάει σακίδιο και να έφυγε από το σημείο της επίθεσης με ένα μαύρο ποδήλατο ενώ δεν έχει ακόμα γίνει λόγος για το κίνητρο της επίθεσης. Μάλιστα οι Αρχές ζητούν από όλους να μην προχωρούν σε «άχρηστες εικασίες» για το κίνητρο και να περιμένουν τις επόμενες επίσημες ανακοινώσεις.

Πηγή φωτογραφιών: twitter

Σχετικές ειδήσεις