ΚΟΣΜΟΣ

Γιόζεφ Φριτζλ: Νέες αποκαλύψεις για τον πατέρα που αιχμαλώτισε και βίαζε την κόρη του επί 24 χρόνια

Γιόζεφ Φριτζλ: Νέες αποκαλύψεις για τον πατέρα που αιχμαλώτισε και βίαζε την κόρη του επί 24 χρόνια

Σχεδόν μία δεκαετία αφού ο Αυστριακός Josef Fritzlοδηγήθηκε στη φυλακή, οικοδόμοι εντόπισαν ένα μυστικό υπόγειο στον ξενώνα στον οποίο κρατούσε αιχμάλωτη επί 24 χρόνια την κόρη του βιάζοντάς της και κακοποιώντας τη συστηματικά

Ο Fritzl είχε χτίσει ένα κρυφό υπόγειο στον ξενώνα του λίγα χιλιόμετρα έξω από το Σάλτσμπουργκ.

Όπως μεταδίδει ο Independent, το υπόγειο εντοπίστηκε όταν οι οικοδόμοι σε μετρήσεις που έκαναν στο κτήριο βρήκαν μία σκάλα πίσω από έναν αυτοσχέδιο τοίχο. Η ανακάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια μίας τακτικής επιθεώρησης και μέχρι στιγμής δεν είναι σαφές εάν η αστυνομία θα ερευνήσει το κτήριο.

Ο Fritzl είχε τον ξενώνα «Seestern» μαζί με τη σύζυγό του Rosemarie στην πόλη Unterach am Mondsee πριν μετακομίσουν στο Amstetten το 1996. Εκεί κρατούσε την κόρη του αιχμάλωτη σε ένα δωμάτιο το οποίο περιελάμβανε κουζίνα και μπάνιο και την βίαζε και την κακοποιούσε.

Η υπόθεση είχε κάνει όλο τον κόσμο να παγώσει ενώ μία από τις πιο συγκλονιστικές πτυχές της ήταν το γεγονός ότι η κόρη του, έμεινε έγκυος από τους βιασμούς και έφερε στον κόσμο 7 παιδιά.

Μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης το ακίνητο μετατράπηκε σε συγκρότημα διαμερισμάτων και το υπόγειο μπαζώθηκε με τσιμέντο. Ο Φριτζλ καταδικάστηκε σε ισόβια φυλάκιση και σήμερα κρατείται σε φυλακή Stein της Αυστρίας.

Σχετικές ειδήσεις