Τέλος ο Κέβιν Σπέισι από το "House of Cards"

Τέλος ο Κέβιν Σπέισι από το "House of Cards"

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΩΝ ΒΑΡΥΤΑΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ

«Το Netflix δεν θα μετάσχει πλέον σε καμιά παραγωγή του "House of Cards", αν ο Κέβιν Σπέισι συνεχίσει να εμφανίζεται στη σειρά».

Με αυτή την πρόταση, το Netflix, κόβει οριστικά κάθε δεσμό με τον 58χρονο ηθοποιό και παραγωγό που του χάρισε τεράστια επιτυχία χάρη στην ερμηνία του ως «Φρανκ Άντεργουντ», στην δραματική σειρά που λάτρεψαν εκατομμύρια, το "House of Cards".

Μέσα από αυτή την πρόταση αλλά και την υπόλοιπη ανακοίνωση του Netflix, γίνεται ξεκάθαρο το πώς ολόκληρο το Χόλιγουντ σκοπεύει να αντιμετωπίσει έναν από τους πλέον αγαπητούς και ταλαντούχους ηθοποιούς του, ο οποίος έχει εμπλακεί εδώ και λίγες ημέρες σε σκάνδαλο με βαρύτατες καταγγελίες εναντίον του, για σεξουαλικές επιθέσεις.

Διαβάστε ΕΔΩ για τις καταγγελίες

«Το Netflix δεν θα μετάσχει πλέον σε καμιά παραγωγή του "House of Cards", αν ο Κέβιν Σπέισι συνεχίσει να εμφανίζεται στη σειρά. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με την εταιρία παραγωγής MRC (που συγχρηματοδοτεί τη σειρά) το χρονικό αυτό διάστημα για να κάνουμε μια αποτίμηση και να δούμε πώς θα προχωρήσουμε», ανακοίνωσε η συνδρομητική τηλεοπτική υπηρεσία την οποία επικαλείται το περιοδικό του Χόλιγουντ Variety.

Το Netflix δεν θα μεταδώσει ούτε την ταινία "Gore" με πρωταγωνιστή τον Κέβιν Σπέισι. Η ταινία μεγάλου μήκους που αναφέρεται στη σχέση μεταξύ ενός νεαρού άνδρα και του διάσημου αμερικανού συγγραφέα Γκορ Βιντάλ επρόκειτο να προβληθεί το 2018.

Από τις αρχές της εβδομάδας, οι κατηγορίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και επιθέσεις έχουν αυξηθεί σε βάρος του σταρ του Χόλιγουντ, βραβευμένου με δύο 'Οσκαρ, στη Βρετανία και στις ΗΠΑ. Ορισμένες από τις κατηγορίες αυτές αφορούν περιστατικά που έλαβαν χώρα τα τελευταία 30 χρόνια και μια μεταξύ αυτών αφορά απόπειρα βιασμού ενός 15χρονου ανηλίκου.

Ο εκπρόσωπος του Σπέισι διέκοψε τις σχέσεις μαζί του την Πέμπτη και δεν είναι γνωστό ποιός τον εκπροσωπεί σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τέλος το «House of Cards» μετά τις κατηγορίες εις βάρος του Κέβιν Σπέισι

Τέλος το «House of Cards» μετά τις κατηγορίες εις βάρος του Κέβιν Σπέισι

Το μέλλον της σειράς

Αβέβαιο είναι πλέον το μέλλον του "House of Cards" καθώς έχουν ήδη γυριστεί δύο από τα επεισόδια της έκτης και τελευταίας σεζόν του. Πηγές του "The Hollywood Reporter" αναφέρουν ότι οι σεναριογράφοι δουλεύουν εντατικά ξαναγράφοντας όλη την σεζόν, προκειμένου να «σβήσουν» κάθε... ίχνος του Κέβιν Σπέισι από αυτή. Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι τα γυρίσματα θα σταματήσουν για λίγες ημέρες προκειμένου να βρουν οι σεναριογράφοι το τρικ που θα βγάλει από την ιστορία τον ήρωα του Σπέισι, Φρανκ Άντεργουντ.

Πάντως ανοιχτό -αν και ελάχιστο- παραμένει το ενδεχόμενο η σειρά να σταματήσει οριστικά και να μην προβληθεί η έκτη σεζόν.