Αυτή είναι ίσως η πιο «τρελή» τάση της μόδας το 2017 (Pics)

Αυτή είναι ίσως η πιο «τρελή» τάση της μόδας το 2017 (Pics)

Τις πιο τρελές τάσεις φαίνεται ότι είδαμε το 2017.

Είδαμε ψεύτικα νύχια με γούνα, είδαμε ψεύτικα νύχια με φατσούλες με μακριά μαλλιά, είδαμε ψεύτικα νύχια σαν δόντια βρικόλακα, ψεύτικα νύχια με selfies, ψεύτικα νύχια με ενσωματωμένη πένα με μελάνι, ψεύτικα νύχια γεμισμένα με «πύον» που μπορείς να τα ζουλήξεις για να βγει.

Νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα.

Όχι. Η τελευταία τρέλα στο μανικιούρ και πεντικιούρ ίσως είναι η πιο άσχημη απ' όλες: ψεύτικα νύχια σε σχήμα ποδιού πάπιας.

duck nails 1 799x423

Αυτοί που ακολουθούν τις τάσεις έτρεξαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ποστάρουν τα καινούργια νύχια τους που, πλέον, είναι γνωστά ως «duck feet nails».

Δεν είναι μόνο το ότι δεν είναι ελκυστικά, από αισθητικής πλευράς. Δεν είναι διόλου πρακτικά. Συχνά τα βάφουν με διάφορα χρώματα για να δώσουν έμφαση στο άνοιγμα της άκρης του νυχιού. Δεν είναι με τα χρώματα που έχει πρόβλημα ο κόσμος, το σχήμα είναι αμφιλεγόμενο! Μια φαν των τελευταίων τάσεων της μόδας σχολίασε «όμορφη δουλειά, αποκρουστικό σχήμα».

Κι όμως, αν κρίνει κανείς από τις αναρτήσεις στο Instagram υπάρχουν τύπισσες -και είναι πάρα πολλές- που τα φορούν όχι μόνο στα δάχτυλα των χεριών τους αλλά και στα δάχτυλα των ποδιών τους!

 

You will never lose your pen again ?✒

A post shared by Tony's Nails (@tonysnail) on Sep 7, 2017 at 6:24pm PDT

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters