ΚΟΣΜΟΣ

Αυστραλία: Πώς το ένστικτο ενός πατέρα έσωσε το γιο του από βέβαιο θάνατο

Αυστραλία: Πώς το ένστικτο ενός πατέρα έσωσε το γιο του από βέβαιο θάνατο

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός εφήβου στην Αυστραλία, που είχε παγιδευτεί στο αυτοκίνητό του μετά απο τροχαίο ατύχημα

«Κάτι πρέπει να του συνέβη», σκέφθηκε ο πατέρας του, όταν ο 17χρονος γιος του άργησε να επιστρέψει μετά από βόλτα με φίλους του.

Έτσι, ο 51χρονος Tony Lethbridge νοίκιασε ελικόπτερο και λίγο αργότερα ο πιλότος εντόπισε το αυτοκίνητο του νεαρού, περίπου 20 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του.

Ο 17χρονος Samuel βρισκόταν 30 ολόκληρες ώρες βαριά τραυματισμένος μέσα στο κατεστραμμένο αυτοκίνητο μετά από τροχαίο. Οι διασώστες κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν και το μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με πολλαπλά κατάγματα.

«Όταν πήγα στην αστυνομία, μου είπαν “προφανώς θα το έσκασε”, αλλά δεν κάνει τέτοια ο Samuel», είπε ο πατέρας. «Για να μη γυρίσει στο σπίτι ή να μην τηλεφωνήσει κάποιος σοβαρός λόγος θα υπάρχει».

Η διαίσθηση του πατέρα ήταν που έσωσε τη ζωή του γιου του, όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ. Ο Samuel είχε αφήσει έναν φίλο στο σπίτι του κι έκτοτε είχαν χαθεί τα ίχνη του.

Ο Lethbridge θυμήθηκε ένα άλλο τροχαίο που είχε συμβεί στην περιοχή, όταν πέθανε το θύμα, καθώς άργησαν πέντε μέρες να το βρουν. «Δεν ήθελα να επιτρέψω να γίνει κάτι τέτοιο», είπε ο πατέρας του 17χρονου.

Πηγή: telegraph

Σχετικές ειδήσεις