ΚΟΣΜΟΣ

Πώς η selfie που ανέβασε στο Facebook οδήγησε στην καταδίκη της για ανθρωποκτονία

Πώς η selfie που ανέβασε στο Facebook οδήγησε στην καταδίκη της για ανθρωποκτονία

Πώς μια μικρή λεπτομέρεια στη φωτογραφία οδήγησε στην εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας

Η 21χρονη Cheyenne Rose Antoine από τον Καναδά καταδικάστηκε τη Δευτέρα (15/01) σε κάθειρξη 7 ετών για την ανθρωποκτονία της φίλης, Brittney Gargol.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, η 18χρονη Brittney βρέθηκε στραγγαλισμένη σε ένα χαντάκι το 2015 και από τη selfie που ανέβασε η 21χρονη στο Facebook οδήγησαν τις Αρχές στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Η ζώνη που φορούσε η Antoine στη selfie, η οποία ανέβηκε στο Facebook έξι ώρες πριν εντοπιστεί νεκρή η Brittney, βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος, δίπλα ακριβώς από το πτώμα της άτυχης κοπέλας.

Η Antoine αρχικά δήλωσε στην αστυνομία ότι είχαν βγει με τη φίλη της -την παραμονή του θανάτου της Gargol- και η 18χρονη γύρισε στο σπίτι με έναν άγνωστο άντρα και δεν ήξερε τι συνέβη.

Τελικά η Antoine ομολόγησε τη δολοφονία της Gargol, λέγοντας πως όλα έγιναν πάνω σε έναν καβγά, αν και δεν θυμάται περισσότερες λεπτομέρειες.

«Δεν θα συγχωρήσω ποτέ τον εαυτό μου», είπε μέσω του δικηγόρου της, «οτιδήποτε πω ή πράξω δεν θα τη φέρουν ποτέ πίσω. Λυπάμαι πολύ. Δεν έπρεπε ποτέ να συμβεί αυτό».

Δείτε τη φωτογραφία στη Gallery του Newsbomb.gr

Πηγή φωτογραφίας: Daily Mail

Σχετικές ειδήσεις