ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Κρατούσε αλυσοδεμένες για 10 χρόνια τις κόρες του και τις βίαζε (pics)

Φρίκη: Κρατούσε αλυσοδεμένες για 10 χρόνια τις κόρες του και τις βίαζε (pics)

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους – Πατέρας κρατούσε στο σπίτι αλυσοδεμένες τις δίδυμες κόρες του – Τις βίαζε, τις χτυπούσε και της άφηνε νηστικές – Μάλιστα είχε αποκτήσει δύο παιδιά από την μία του κόρη.

Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο «φως» για τα βασανιστήρια που περνούσαν δύο δίδυμα παιδιά στα χέρια του ίδιου τους του πατέρα.

Ο 51χρονος Jerry Lee Curry κρατούσε για δέκα χρόνια αλυσοδεμένες στο σπίτι τους στην Μινεάπολη, τις δίδυμες ανήλικες κόρες του. Τις χτυπούσε, ασελγούσε σε βάρος τους και τις άφηνε χωρίς φαγητό. Μάλιστα, όπως αναφέρει η Daily Mail, άφησε έγκυο δύο φορές τη μία του κόρη. Το ένα παιδί γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2014 και τον άλλο τον Οκτώβριο του 2017.

Ανατριχιάζουν οι μαρτυρίες

Η υπόθεση που έχει συγκλονίσει ήρθε στο φως όταν η μία από τις δύο του κόρες κατάφερε να το σκάσει και να καταγγείλει το περιστατικό στις Αρχές. Τα όσα αποκάλυψε προκαλούν ανατριχίλα.

Το κορίτσι είπε πως η βία ξεκίνησε όταν οι γονείς της συνειδητοποίησαν ότι ήταν σεξουαλικά ενεργή.

Ο πατέρας της την αλυσόδενε από τους αστραγάλους στην πόρτα της κρεβατοκάμαράς τους για να την αποτρέψει να βλέπει άνδρες, ενώ παράλληλα δεν της έδιναν φαγητό.

Μια φορά τη χτύπησε τόσο άγρια που αιμορραγούσε, ενώ ήταν αλυσοδεμένη.

«Με ανάγκασε να κάνω σεξ. Και μου το έκανε κάθε μέρα. Το έκανε και στην αδερφή μου. Αισθάνομαι τόσο καλά σήμερα που δεν είμαι αλυσοδεμένη στο κρεβάτι» ανέφερε το κορίτσι.