ΚΟΣΜΟΣ

Την έπεισε να κοιμηθεί μαζί του υποστηρίζοντας πως είναι ο μόνος τρόπος να γλιτώσει από δηλητηρίαση!

Την έπεισε να κοιμηθεί μαζί του υποστηρίζοντας πως είναι ο μόνος τρόπος να γλιτώσει από δηλητηρίαση!

Τον τίτλο του μεγαλύτερου «παραμυθά» που έχει καταφέρει να ρίξει στο κρεβάτι γυναίκα μόνο με το… μπλα μπλα διεκδικεί ένας ευφάνταστος Νεοζηλανδός.

Μόνο που για να κατακτήσει την κορυφή βοήθησε στον… υπέρτατο βαθμό και η παρτενέρ του που διεκδικεί, με τη σειρά της, τον τίτλο της πιο ελαφρόμυαλης (sic)!

Μόνο που τελικά το παραμύθι είχε και… δράκο αφού το πρωτοφανές περιστατικό δεν πέρασε απαρατήρητο από τις Αρχές.

Ο 24χρονος Νεοζηλανδός λοιπόν, όταν τα βρήκε σκούρα και είδε ότι ο χαρακτηρισμός «καληνυχτάκιας» θα τον συντρόφευε μέχρι το κρεβάτι του, σκαρφίστηκε μια απίστευτη δικαιολογία προκειμένου να ξαπλώσει σε αυτό μια συνομήλική του.

Και κάπου εκεί «πέταξε» το μεγαλύτερο ίσως ψέμα που θα μπορούσε να φανταστεί ακόμα και ο μεγαλύτερος «γυπαετός». Ούτε λίγο, ούτε πολύ υποστήριξε πως είχε αναγκαστεί να καταπιεί δηλητήριο, ενώ ο μόνος τρόπος για να μην πεθάνει, ήταν να το βγάλει μέσω του ιδρώτα από τον οργανισμό του.

Και πώς θα μπορούσε να ιδρώσει; Ναι καλά, καταλάβατε!

Ζήτησε από την κοπέλα να βοηθήσει με τον τρόπο της και εκείνη δεν θα μπορούσε να μην σώσει μια ζωή…

Στην εύλογη, δε, απορία της 24χρονης γιατί δεν ξεκινάει το τρέξιμο, ο ετοιμόλογος (αυτό πρέπει τουλάχιστον να του πιστωθεί) «Πινόκιο» υποστήριξε πως το σεξ ήταν η πλέον ενδεδειγμένη λύση για την περίπτωσή του, επικαλούμενος τη συμβουλή ειδικού!

Η γυναίκα άγνωστό πώς, αντιλήφθηκε μετά από… επιφοίτηση και αφού είχε γίνει το… μοιραίο, το ψέμα και απευθύνθηκε στην αστυνομία που επιβεβαίωσε το συμβάν.

Η υπόθεση αναμένεται έτσι να οδηγηθεί σύντομα στις δικαστικές αίθουσες, όπου ο νεαρός θα πρέπει να απολογηθεί και για τις απειλές περί δημοσίευσης γυμνών φωτογραφιών του θύματος αν αυτό συνέχιζε να τον απορρίπτει…

Σχετικές ειδήσεις