ΚΟΣΜΟΣ

Αυτός ο διάσημος Ελληνοαμερικανός είναι ένα ακούραστο... sex machine!

Αυτός ο διάσημος Ελληνοαμερικανός είναι ένα ακούραστο... sex machine!

Μια κλεφτή ματιά στην κρεβατοκάμαρα ενός εκ των διασημότερων Ελληνοαμερικανών πρόσφερε ξεδιάντροπα η σύζυγός του.

Γιατί μπορεί ο Τζορτζ Στεφανόπουλος να «έφτιαξε» όνομα ως δημοσιογράφος και κεντρικός παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του καναλιού ABC, που μεταπήδησε στην πολιτική με το πλούσιο βιογραφικό του να αναγράφει: πρώην πολιτικός σύμβουλος της παράταξης των Δημοκρατικών, διευθυντής επικοινωνίας της προεδρικής εκστρατείας του Μπιλ Κλίντον, διευθυντής επικοινωνίας του Λευκού Οίκου και ανώτερος σύμβουλος για την πολιτική και στρατηγική, ωστόσο η Άλι Γουέντγουορθ αποκάλυψε στο ευρύ κοινό και άλλα προτερήματά του. Για την ακρίβεια πολύ πιο καυτά και ακατάλληλα.

Σύμφωνα λοιπόν με την ταλαντούχα κωμικό, ο Στεφανόπουλος, αν και πλησιάζει πλέον τα 60, οι επιδόσεις του στο σεξ είναι καλύτερες από ποτέ, παρά μάλιστα και τα 17 χρόνια γάμου που «κουβαλούν».

«Όταν φτάνει η τρομερή στιγμή που με ρωτάνε πόσο συχνά το κάνουμε με τον Τζορτζ εγώ δεν ξέρω τι να πω. Έχω χάσει φιλίες εξαιτίας αυτής της ερώτησης. Όταν επιτέλους το παίρνω απόφαση και ξεστομίζω την απάντηση, οι γυναίκες αρχίζουν να ουρλιάζουν και να χτυπιούνται, σαν να τους ομολόγησα ότι σκότωσα το σκύλο μου. Μια από αυτές πάντα κοπανάει το χέρι της στο τραπέζι. Κάποτε μια φίλη μου έσπασε ένα ποτήρι από το σοκ. Συγγνώμη κιόλας! Είναι έγκλημα που γουστάρουμε ο ένας τον άλλον! Αμάν!», εξομολογείται η Γουέντγουρθ στο βιβλίο της «Go Ask Ali»,

Σχετικές ειδήσεις