ΚΟΣΜΟΣ

Εφιάλτης για νύφη: «Πάγωσε» όταν είδε την πεθερά της να κάνει κάτι... αδιανόητο με το νυφικό της!

Εφιάλτης για νύφη: «Πάγωσε» όταν είδε την πεθερά της να κάνει κάτι... αδιανόητο με το νυφικό της!

Δεν πίστευε στα μάτια της μια νύφη αντικρίζοντας την πεθερά της να κάνει κάτι (τουλάχιστον) ανάρμοστο με το νυφικό της λίγο πριν από το γάμο.

Η δύσμοιρη γυναίκα μοιράστηκε μάλιστα την απίστευτη ιστορία της στο Διαδίκτυο, με αποτέλεσμα να κερδίσει τη… συμπόνοια όλων των χρηστών.

Και πιστέψτε μας και τη δικιά σας όταν διαβάσετε τι έπαθε, καθώς θα σας κάνει να ξεχάσετε ότι πιστεύατε, μέχρι σήμερα, για τη σχέση πεθεράς – νύφης. Όσο αλλόκοτα… ταραχώδης και αν ήταν αυτή!

Σύμφωνα λοιπόν με την... εξομολόγηση μιας Αμερικανίδας στο Reddit, το απίστευτο γεγονός συνέβη τον περασμένη Δεκέμβρη, κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών του γάμου με τον καλό της στην Κολομβία.

Και μπορεί τον ένα χρόνο που ήταν ήδη αρραβωνιασμένη να είχε προσέξει κάποιες ανησυχητικές και περίεργες ενδείξεις για τη σχέση του αγαπημένου της με την μητέρα του, ωστόσο ούτε που μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα ακολουθούσε.

Ακόμα και αν είχε δει την πεθερά της να κάθεται στα πόδια του ή να κόβει σε μικρές μπουκίτσες το φαγητό του και να τον ταΐζει στο στόμα σε δημόσιους χώρους!

Η πεθερά δεν δίσταζε φυσικά να εκφράζει συνεχώς τη δυσαρέσκειά της, σε κάθε ευκαιρία για την «τριτοκοσμική» χώρα που επέλεξαν να κάνουν τον γάμο τους, το σπίτι που είχαν αγοράσει στις ΗΠΑ ή ακόμα και για το γούστο της νύφης της στα ρούχα και τα κοσμήματα.

Όλα αυτά δεν ήταν τίποτα μπροστά στο πραγματικά σοκαριστικό που έκανε λίγες ημέρες πριν από την τελετή.

Η μέλλουσα νύφη μπήκε, μια μέρα, μέσα στην κρεβατοκάμαρα της και έμεινε άφωνη, βλέποντας την πεθερά της, που είχε έρθει για να δει το νέο σπίτι του ζευγαριού, να «ασφυκτιά» μέσα στο ίδιο της το νυφικό.

Βλέπετε, η Αμερικανίδα είχε αφήσει τη μητέρα του αγαπημένου της να βλέπει Netflix και πετάχτηκε για μια δουλειά. Μόνο που επιστρέφοντας, ήρθε αντιμέτωπη με ένα σουρεαλιστικό θέαμα για γέλια και για κλάματα που την άφησε με την τρίχα κάγκελο!

Η ημίγυμνη πεθερά προσπαθούσε εναγωνίως να βγάλει το στενό φόρεμα, αλλά αυτό είχε κολλήσει! Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα «φρίκαρε», όταν στην προσπάθειά της να τη βοηθήσει ώστε να μην σκιστεί το νυφικό, αντιλήφθηκε πως ήταν ήδη αργά!

Στο πίσω μέρος ένα τεράστιο σκίσιμο άφηνε εκτεθειμένη όλη την πλάτη και σα μην έφτανε αυτό, ένα κρυφό φερμουάρ είχε επίσης σπάσει, ενώ στην ουρά του φορέματος ένα μεγάλο βρώμικο αποτύπωμα παπουτσιού είχε κάνει την εμφάνισή του!

Μην νομίζετε ωστόσο ότι αυτά ήταν τα χειρότερα.

Η άτυχη νύφη συνειδητοποίησε αηδιασμένη ότι η πεθερά της είχε δοκιμάσει το νυφικό έχοντας βγάλει προηγουμένως το εσώρουχό της!

Απαιτώντας, δε, έξαλλη να μάθει γιατί αποφάσισε να δοκιμάσει το νυφικό της, ενώ προσπαθούσε να «ξεσφηνώσει» την πεθερά της από αυτό, εκείνη υποστήριξε ευθαρσώς και σαν να μην συνέβη (και) κάτι πως φοβόταν ότι η νύφη της είχε παχύνει και δεν θα χωρούσε στο φόρεμα.

Έτσι, όπως ισχυρίστηκε, σκέφτηκε να το δοκιμάσει η ίδια με τα παραπάνω της κιλά, για να βεβαιωθεί ότι θα έκανε στην κοπέλα τη μεγάλη μέρα…

Ούτε που… πλησίασε βέβαια να γίνει πιστευτή από τη νεαρή, η οποία γνώριζε ήδη την «αρρωστημένη» σχέση που είχε η πεθερά με το γιο της. Είχε μάλιστα ήδη αντιληφθεί στο πάτωμα πεσμένη και καταπατημένη την ανθοδέσμη του γάμου, κάτι που μαρτυρά πως η ηλικιωμένη παρίστανε νωρίτερα τη νύφη μπροστά στον καθρέφτη!

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η πεθερά δεν μπήκε καν στον κόπο να προτείνει να πληρώσει για τις ζημιές στο νυφικό, συνεχίζοντας να γκρινιάζει ανελέητα μέχρι την ώρα του γάμου.

Χαράς στο κουράγιο της νύφης που δεν τα τίναξε όλα στον αέρα και παντρεύτηκε τελικά τον καλό της, ξέροντας ότι θα ζει με το φόβο της πεθεράς από την.. κόλαση! Ή τουλάχιστον θα προσπαθήσει…