Κοριτσάκι επέζησε μόνο του για μέρες μετά την αυτοκτονία της μητέρας της

Κοριτσάκι επέζησε μόνο του για μέρες μετά την αυτοκτονία της μητέρας της
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην νότιο Ουαλία.

Μία τρίχρονη κατάφερε και επέζησε 4 μέρες μόνη της, όταν η μητέρας έβαλε τέλος στην ζωή της.

Σύμφωνα με τις αρχές, η Λουίζ Εβανς βρέθηκε κρεμασμένη στο κρεβάτι της τέσσερις μέρες μετά την αυτοκτονία της, ενώ μαζί της στο σπίτι βρισκόταν και η 3χρονη κόρη της.

Το μικρό κορίτσι κατάφερε και επέζησε μόνο του για 4 μέρες τρώγοντας μόνο ψωμί και βούτυρο.

Η 3χρονη βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, ενώ η Αστυνομία επεσήμανε η μικρή επέζησε επειδή κατανάλωνε ψωμί και βούτυρο.

Η 28χρονη μητέρα είχε αποκτήσει ακόμη έναν γιο, ο οποίος έμενε με τον πατέρα του.

Να σημειωθεί πως πριν η Λουίζ Έβανς βάλει τέλος στην ζωή της είχε στείλει μήνυμα στην μητέρα της, στην οποία ζητούσε να φροντίσει την κόρη της, καθώς η ίδια είχε «τελειώσει».

Η μητέρα της βέβαια της απάντησε «Μην είσαι χαζή», χωρίς να έχει καταλάβει καθόλου περί τίνος πρόκειται. 

Αυτή ήταν η τελευταία φορά που μίλησαν οι δύο γυναίκες, καθώς τις επόμενες μέρες η μητέρα της 28χρονης προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί της χωρίς αποτέλεσμα. Έτσι μετά από 4 ολόκληρες μέρες, η ίδια απευθύνθηκε στην Αστυνομία.

Να σημειωθεί πως πριν η Μόρις αυτοκτονήσει, δεν βρισκόταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση, καθώς σύμφωνα με την Daily Mail έπινε και μεθούσε συνεχώς, ενώ είχε πέσει και θύμα ενδοοικογενειακής βίας στις προηγούμενες της σχέσεις.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν μετά το θάνατο της έδειξαν πως βρέθηκαν 216 μικρογραμμάρια αλκοόλης σε 100 ml αίματος, την ώρα που στην Βρετανία το ανώτερος όριο κατανάλωσης αλκοόλ είναι μόλις 80 μικρογραμμάρια.

 

PHOTO GALLERY