ΚΟΣΜΟΣ

Δεν φαντάζεστε τι αναγκάζει τη Μέγκαν Μαρκλ να φορά κάτω από τις φούστες η Βασίλισσα!

Δεν φαντάζεστε τι αναγκάζει τη Μέγκαν Μαρκλ να φορά κάτω από τις φούστες η Βασίλισσα!

Κάθε εμφάνιση της Δούκισσας πλέον του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, πρέπει να είναι όχι μόνο ιδιαίτερα προσεγμένη αφού όλα τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν πάνω της, αλλά βάσει του αυστηρού dress code που επιτάσσει το βασιλικό πρωτόκολλο.

Πέρα ωστόσο από τα ρούχα που επιλέγει να φορά η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, η γερμανική εφημερίδα «Bild» αναρωτιέται τι κρύβεται… κάτω από αυτά!

Δίνει μάλιστα η ίδια την απάντηση και αποκαλύπτει πως η Μέγκαν Μαρκλ, όπως και η δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, αλλά και η ίδια η Βασίλισσα Ελισάβετ πρέπει να τηρούν ένα dress code ακόμα και στα εσώρουχα.

Βάσει έτσι του βασιλικού πρωτόκολλου υποχρεούνται να φορούν εσώρουχα που δεν θα επιτρέπουν να εκτεθούν όπως ακριβώς η Μέριλιν Μονρόε όταν ο αέρας αποκάλυψε τους καλλίγραμμους γλουτούς της, προσφέροντας μια διαχρονική φωτογραφία προς τέρψιν του φιλοθεάμονος ανδρικού κοινού.

«Όπως η δούκισσα Κέιτ ή η βασίλισσα Ελισάβετ, η Μέγκαν πρέπει να φοράει ένα ειδικό κορμάκι για ορισμένα φορέματα», αποκάλυψε η εμπειρογνώμονας σε εθιμοτυπικά θέματα του Παλατιού, Μάικα Μάγιερ.

Σε συνέντευξή της στη βρετανική εφημερίδα «The Sun», η Μάγιερ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτά τα εσώρουχα είναι μονοκόμματα και προσκολλώνται στα ρούχα. Αυτό διασφαλίζει σε φούστες και φορέματα να ανασηκώνονται πιο αργά».

Σημειώνεται ότι το 2012, ο μόδιστρος της Βασίλισσας Ελισάβετ, Στιούαρτ Πάρβιν είχε αποκαλύψει μάλιστα σε συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» ότι οι σχεδιαστές προτιμούν τα «βαριά» υφάσματα για να μην υπάρχει κίνδυνος αποκαλύψεων, αφού σηκώνονται με τον αέρα.

Παρ΄ όλα αυτά, σύμφωνα με τον Πάρβιν υπάρχει ένα τέχνασμα. «Έβαλα μερικά βάρη στο στρίφωμα των ρούχων και των παλτών τους. Για παράδειγμα, σε μία ελαφριά φούστα από μουσελίνα, μπορώ να βάλω μία αλυσίδα», αποκάλυψε.