ΚΟΣΜΟΣ

Τραμπ: Τρομακτική εποχή για τους νέους στην Αμερική

Τραμπ: Τρομακτική εποχή για τους νέους στην Αμερική

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι νεαροί Αμερικανοί βιώνουν μια «τρομακτική» εποχή, κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας που είχε με δημοσιογράφους σχετικά με τον υποψήφιό του στο Ανώτατο Δικαστήριο που κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση.

«Είναι μια πραγματικά τρομακτική εποχή για τους νέους στην Αμερική, υπάρχει ενδεχόμενο να είστε ένοχοι για κάτι για το οποίο δεν είστε ένοχοι» δήλωσε από τους κήπους του Λευκού Οίκου.

«Είναι πραγματικά μια δύσκολη περίοδος» υπογράμμισε, επισημαίνοντας ότι το τεκμήριο της αθωότητας καταπατείται πολύ συχνά.

«Όλη μου τη ζωή, άκουγα ότι είστε αθώοι όσο δεν έχετε κριθεί ένοχοι. Σήμερα, είστε ένοχοι όσο δεν έχετε κριθεί αθώοι», υπογράμμισε.

Υπενθυμίζεται ότι ο δικαστής Μπρετ Κάβανο, ο υποψήφιος του Ντόναλντ Τραμπ για το Ανώτατο Δικαστήριο, κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση από την καθηγήτρια Κριστίν Μπλάζεϊ Φορντ. Εκείνος απορρίπτει τις κατηγορίες σε βάρος του.

«Είναι ένα πρόσωπο υψηλής ποιότητας, ένας σπουδαίος δικαστής (…). Δίνει μάχη για τη φήμη του, για την οικογένειά του» σημείωσε ο μεγιστάνας.

Πηγή ΑΠΕ - ΜΠΕ