ΚΟΣΜΟΣ

Αεροπορική τραγωδία στην Ινδονησία: Έστειλε selfie στη σύζυγό του λίγο πριν από τη συντριβή

Αεροπορική τραγωδία στην Ινδονησία: Έστειλε selfie στη σύζυγό του λίγο πριν από τη συντριβή

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί μόλις πριν από δύο εβδομάδες και ο 22χρονος ταξίδευε για να δουλέψει σε κρουαζιερόπλοιο.

Οι Αρχές στην Ινδονησία εντείνουν τις έρευνές τους για τον εντοπισμό της ατράκτου του επιβατικού αεροσκάφους με 189 επιβαίνοντες -θεωρούνται όλοι νεκροί- στη θάλασσα ανοικτά της Ιάβας, αναπτύσσοντας υποβρύχια μέσα, καθώς ελπίζουν να μπορέσουν να ανακτήσουν το συντομότερο τα λεγόμενα «μαύρα κουτιά», που είναι απολύτως απαραίτητα για να εξιχνιαστεί το γιατί ένα ολοκαίνουργιο, προηγμένο αεροσκάφος έπεσε λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ένας από τους επιβάτες του μοιραίου αεροσκάφους, ο 22χρονος Deryl Fida Febrianto, έστειλε selfie στη σύζυγό του λίγο πριν από την απογείωση του αεροπλάνου. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί μόλις πριν από δύο εβδομάδες και ο 22χρονος ταξίδευε για να δουλέψει σε κρουαζιερόπλοιο.

Ήταν 6:01 το πρωί όταν ο Deryl Fida Febrianto έστειλε στη σύζυγό του, Lutfinani Eka Putri, μια φωτογραφία μέσα από το αεροσκάφος στην οποία φορά μάσκα. Η σύζυγος του 22χρονου δήλωσε ότι η επικοινωνία τους μέσω μηνυμάτων σταμάτησε στις 6:15.

«Όταν είδα τις ειδήσεις και είδα το νούμερο της πτήσης του Deryl, ξέσπασα σε κλάματα» είπε η σύζυγος του 22χρονου, δείχνοντας μία φωτογραφία από το γάμο τους.

Δείτε τη φωτογραφία στη Gallery του Newsbomb.gr

Πληροφορίες, φωτογραφία: Daily Mail

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» από επιστήμονες: Αυτές οι περιοχές της Αθήνας βουλιάζουν – Δείτε το χάρτη

ΔΕΗ: Πότε ξεκινά το χειμερινό ωράριο για το νυχτερινό τιμολόγιο - Ποιες ώρες θα πληρώνετε λιγότερο