ΚΟΣΜΟΣ

Θρήνος: Πέθανε γνωστή παίκτρια ριάλιτι (pics)

Θρήνος: Πέθανε γνωστή παίκτρια ριάλιτι (pics)
Το συγκινητικό μήνυμα της παραγωγής του παιχνιδιού για το θάνατό της

Πάλεψε με τον καρκίνο, αλλά δεν τα κατάφερε.  

Σε ηλικία μόλις 29 ετών «έφυγε» η κορυφαία σεφ και παίκτρια του ριάλιτι Top Chef, Φατίμα Αλί. Η άτυχη 29χρονη «έσβησε» την Παρασκευή μετά από πολύμηνη «μάχη» με τον καρκίνο.

Όλο αυτό τον καιρό η Φατίμα ενημέρωνε τους φίλους και θαυμαστές της μέσω των social media για την κατάσταση της υγείας της. Εκατοντάδες είναι τα μηνύματα κάτω από τις φωτογραφίες της, στα οποία απλός κόσμος τής ευχόταν περαστικά και δύναμη.

Η 29χρονη σεφ είχε συμμετάσχει το 2017 στο γνωστό ριάλιτι TopChef και κατέλαβε την 7η θέση, ωστόσο ήταν πολύ αγαπητή στο κοινό, που την υποστήριζε όλο αυτό τον καιρό.

Με ανακοίνωσή της η παραγωγή του παιχνιδιού εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήρια της στην οικογένεια και τους συγγενείς της άτυχης Φατίμα. «Οι άνθρωποι δεν ερωτεύτηκαν απλά τη μαγειρική της, αλλά ερωτεύτηκαν την προσωπικότητά τους και την καρδιά της», αναφέρεται στο μήνυμα της παραγωγής.

Η συγκινητική της ανάρτηση για τη «μάχη» με τον καρκίνο

Με μία φωτογραφία και ένα συγκινητικό κείμενο στο Instagram, η άτυχη 29χρονη ενημέρωσε τους ακολούθους της για την περιπέτεια υγείας της.

«Έχετε καιρό να ακούσετε νέα μου, ίσως οι περισσότεροι να έχετε καταλάβει γιατί. Δυστυχώς, είμαι άρρωστη και όσο περνά ο καιρός χειροτερεύω. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε για μένα είναι να προσευχηθείτε. Ελπίζω να με συγχωρέσουν όσοι τους πλήγωσα. Ευχαριστώ εκατομμύρια φορές εκείνους που με έκαναν να χαίρομαι. Θα προσπαθώ να σας κρατώ ενήμερους».

Διαβάστε επίσης:

Η ανατριχιαστική προφητεία του Αγίου Παϊσίου για τη Μακεδονία: «Τα Σκόπια θα διαλυθούν»

Σχετικές ειδήσεις