ΚΟΣΜΟΣ

Το απόλυτο χάος στην Εθνική Οδό με ΑΥΤΟ που έκανε οδηγός! (pics)

Το απόλυτο χάος στην Εθνική Οδό με ΑΥΤΟ που έκανε οδηγός! (pics)
Απίστευτες εικόνες!
PIXABAY

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι εικόνες στις οποίες καταγράφεται η «φαεινή» ιδέα που είχε ένας οδηγός λεωφορείου να κάνει αναστροφή σε έναν πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο, μπλοκάροντας και τις τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας.

Όπως είναι φυσικό μέσα σε λίγη ώρα επικράτησε το απόλυτο χάος στον αυτοκινητόδρομο που βρίσκεται στην Κίνα.

Η κατάσταση ωστόσο αυτή δεν φάνηκε να άγχωνει ούτε στο ελάχιστο τον οδηγό. Μάλιστα, κατάφερε να γυρίσει το λεωφορείο και να οδηγήσει ανάποδα μέχρι την πρώτη έξοδο.

Στις εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα διακρίνεται το κόκκινο λεωφορείο να αρχίζει να στρίβει καθώς ο οδηγός αντιλαμβάνεται ότι το όχημα δεν χωρά να περάσει από τα διόδια.

Αδιαφορώντας για το πόσο επικίνδυνος είναι ο ελιγμός του, το λεωφορείο αλλάζει κατεύθυνση και κάποια στιγμή διακρίνεται κάθετα πάνω στον αυτοκινητόδρομο να κλείνει τέσσερις λωρίδες.

Κι ενώ κάνει αναστροφή, ορισμένοι οδηγοί προσπαθούν να περάσουν από το στενό άνοιγμα που αφήνει το λεωφορείο στην αριστερή λωρίδα...

Σύμφωνα με τη Daily Mail, τελικά ο οδηγός κατάφερε να γυρίσει το λεωφορείο και να επιστρέψει πίσω οδηγώντας ανάποδα στον αυτοκινητόδρομο μέχρι το πρώτο σημείο εξόδου, χωρίς να πέσει πάνω σε κάποιο άλλο όχημα.

Δείτε τις απίστευτες εικόνες στη Gallery του Newsbomb.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

MasterChef: Η πανέμορφη παίκτρια που... εντυπωσιάζει! (pics)

«Βόμβα»: Μεταγραφή από τον Alpha στον ANT1 - «Πάγωσαν» στον ΣΚΑΪ (pics)

Σχετικές ειδήσεις