ΚΟΣΜΟΣ

Νόμιζαν ότι έπαιζαν διαφημίσεις και «έκραζαν» συνάδελφό τους για το... πλούσιο στήθος της on air!

Νόμιζαν ότι έπαιζαν διαφημίσεις και «έκραζαν» συνάδελφό τους για το... πλούσιο στήθος της on air!
Σάλος από τα σχόλια των παρουσιαστών
PIXABAY

Σάλος έχει προκληθεί στο Μεξικό εξαιτίας των σχολίων δύο παρουσιαστών για τις φωτογραφίες που ανέβασε γνωστή ρεπόρτερ στα social media

Ο Gerardo Velazquez και ο πρώην ποδοσφαιριστής Carlos Albert συζητούσαν για την Patty Lopez κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος της εκπομπής «Reaccion en Cadena», που παρουσιάζουν.

Η ρεπόρτερ Patty Lopez de la Cerda, η οποία είναι παντρεμένη, συμμετείχε και αυτή στην πρόκληση που έχει γίνει μόδα τον τελευταίο καιρό στα social media "10 years challenge", ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες της, 10 χρόνια πριν και μια πρόσφατη.

Σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, ακούγεται ο Gerardo να λέει: «Φίλε αυτή η γυναίκα ανέβασε φωτογραφίες. Λέει ότι βρήκε τελικά παρόμοιες φωτογραφίες και τις έβαλε μαζί για να δείξει το στήθος της πριν από 10 χρόνια και τώρα».

Συνεχίζει να διαβάζει το κινητό του και λέει: «Πριν από δέκα χρόνια έδειξε το στήθος της και πάλι τώρα». Ο Carlos περπατά προς τον παρουσιαστή και του λέει: «Είναι το μόνο πράγμα που ξέρει πώς να κάνει», μάλιστα ο Gerardo συμφώνησε.

«Είναι παντρεμένη και δημοσιεύει αυτήν την εικόνα, είναι απίστευτο», πρόσθεσε ο Carlos.

Το βίντεο μοιράστηκε στα social media και η Patty ενώ απάντησε στο Twitter. «Δυστυχώς πολλοί άνθρωποι σκέφτονται αυτόν τον τρόπο. Μια κοινωνία που βάζει στο περιθώριο ανθρώπους που τραβούν φωτογραφία του εαυτού τους με μαγιό είναι αυτό για το οποίο θα πρέπει να ανησυχούμε περισσότερο», έγραψε μεταξύ άλλων η Patty.

Ο Gerardo ζήτησε συγγνώμη για τα σχόλιά του και είπε ότι παρόλο που το βίντεο γυρίστηκε κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος, δεν υπήρξε δικαιολογία γι 'αυτά που είπε.

Δείτε τις εικόνες από το διάλογό τους:

Πηγή: metro.co.uk

Σχετικές ειδήσεις