ΚΟΣΜΟΣ

Είδε τον γιο του να πνίγεται σε πισίνα – Αυτό που έκανε άφησε τους πάντες άφωνους (vid)

Είδε τον γιο του να πνίγεται σε πισίνα – Αυτό που έκανε άφησε τους πάντες άφωνους (vid)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τα τελευταία 24ωρα ένα βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας ενός σπιτιού η οποία δείχνει την αντίδραση ενός πατέρα που αντιλαμβάνεται ότι ο ενάμιση έτους γιός του Ρόκο, έχει πέσει στην πισίνα και κινδυνεύει να πνιγεί.

Ο μπαμπάς – ήρωας όπως τον αποκαλούν τα αμερικάνικα μέσα μαζικής ενημέρωσης βρισκόταν στην αυλή και έκανε κάποιες εργασίες για το σπίτι την ώρα που λίγα μέτρα πιο πέρα κοντά στην πισίνα του σπιτιού τους έπαιζε ο μικρό γιος της οικογένεια.

Η κάμερα καταγράφει τον μικρό αγόρι να παίζει με μια μπάλα. Στην συνέχεια η μπάλα πέφτει στην πισίνα ενώ και το μικρό παιδί στην προσπάθειά του να την πιάσει και πέφτει στην πισίνα. Σημειωτέων η πισίνα ήταν πίσω από ένα φράχτη οπότε ο πατέρας δεν είχε άμεση πρόσβαση σε αυτή.

Ωστόσο όταν αντιλήφθηκε ότι ο γιός του και χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά αντί να πάει γύρω από τον φράχτη και να βουτήξει στην πισίνα, πραγματοποίησε ένα άλμα – βουτιά πάνω από τον φράχτη, την οποία οι Αμερικανοί δημοσιογράφοι περιγράφουν ως άλμα του Σούπερμαν!

Μιλώντας στην τηλεόραση ο μπαμπάς ανέφερε: «το πατρικό ένστικτο χτύπησε. Όταν βλέπεις το παιδί σου να πνίγετε παίρνεις την δύναμη του Σούπερμαν και το μόνο που σκέφτεσαι είναι ότι πρέπει να το σώσεις».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Αρκούδα κρατούσε άνδρα για 30 μέρες στη φωλιά της; - Η εικόνα που ΣΟΚΑΡΕΙ (ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟ)

ΟΠΕΚΑ - Επίδομα παιδιού Α21: Εγκρίθηκε το ποσό - Πότε θα πληρωθεί

Σχετικές ειδήσεις