Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Ο ιπποπόταμος με την παράξενη συνήθεια - Δείτε τι κάνει η «Φιόνα» κάθε φορά που βρέχει (Βίντεο)

Newsbomb

Η Φιόνα ειναι η απόλυτη σταρ στο ζωολογικό κήπο του Οχάιο, οπου μεγαλώνει. Ένα νέο βίντεο με το αγαπημένο της χόμπι έχει γίνει ήδη viral.

Η Φιόνα είναι η αγαπημένη μασκότ στον ζωολογικό κήπο του Σινσινάτι στις ΗΠΑ. Γεννήθηκε πρόωρα τον Ιανουάριο του 2017, οι άνθρωποι του κήπου φοβήθηκαν ότι δεν θα τα καταφέρει, 4 χρόνια μετά όμως όχι μόνο είναι υγιέστατη, αλλά εξακολουθεί να κλέβει την παράσταση.

Την περασμένη εβδομάδα η Φιόνα έγινε πάλι «viral» καθώς οι υπεύθυνοι της εγκατάστασης ανέβασαν ένα βίντεο με το αγαπημένο τη χόμπι, που δεν είναι άλλο από το να παιζει με τις σταγόνες του νερού.

Κάθε φορά που βρέχει η Φιόνα ανοίγει το στόμα της και προσπαθεί να πιάσει τις σταγόνες του νερού. «Είναι κάτι πολύ χαριτωμένο, πολύ αστείο, για το οποίο δεν έχουμε καμία εξήγηση», δήλωσε στο BBC η Άντζελα Χάτκι, από τον ζωολογικό κήπο του Σινσινάτι. «Είναι τόσο αστείο να τη βλέπεις με το μεγάλο στόμα της ανοιχτό, να πιάνει τις σταγόνες της βροχής με τη γλώσσα της», συμπλήρωσε.

Η μητέρα της Φιόνα, η Μπίμπι, δεν έχει το ίδιο «χόμπι». «Δεν έχουμε δει κάποιο βίντεο με άλλο ιπποπόταμο να το κάνει αυτό, οπότε δεν ξέρω αν είναι κάτι μοναδικό, αλλά δεν θα μας εξέπληττε αν ήταν», συμπλήρωσε.

Οι εργαζόμενοι στον ζωολογικό κήπο του Σινσινάτι καταβρέχουν συχνά τους ιπποπόταμους .«Η Φιόνα και η Μπίμπι λατρεύουν αυτό το μασάζ στη γλώσσα τους με το λάστιχο. Το νερό στο στόμα τους πρέπει να τους προκαλεί μια ευχάριστη αίσθηση, αλλά δεν μπορούμε να το εξηγήσουμε γιατί η Μπίμπι δεν το κάνει αυτό με τη βροχή, ενώ η Φιόνα κάθε φορά που βρέχει σηκώνει το κεφάλι της προς τον ουρανό και “πιάνει” τις σταγόνες», συμπλήρωσε.

Από τη γέννησή της μέχρι σήμερα, ο ζωολογικός κήπος μοιράζεται συχνά το αξιολάτρευτο ταξίδι της Φιόνα που μεγαλώνει στις εγκαταστάσεις του Οχάιο και έχει γίνει…σταρ.

Οι άνθρωποι που τη φροντίζουν μάλιστα «ανεβάζουν» συχνά βιντεάκια με τα…τερτίπια της στον ιστότοπό τους και στη σελίδα του στο Facebook.

Η 4χρονη Φιόνα πρωταγωνιστεί επίσης σε βιβλία που γράφτηκαν ειδικά για εκείνη, όπως είναι ένα έργο που γράφτηκε και εικονογραφήθηκε από το προσωπικό του ζωολογικού κήπου που τη λατρεύει.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άρση μέτρων: Προς επέκταση το ωράριο κυκλοφορίας - Τι θα γίνει με μουσεία, σινεμά, συναυλίες