Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Καβγάς στο briefing του Λευκού Οίκου: Δημοσιογράφος κατηγόρησε για ψέματα την Τζεν Ψάκι

Μάριος Καλογερόπουλος Μάριος Καλογερόπουλος

Καβγάς ξέσπασε ανάμεσα σε δημοσιογράφο και την εκπρόσωπο τύπου του Λευκού Οίκου, Τζεν Ψάκι κατά το briefing της Πέμπτης

«Άναψαν τα αίματα» το βράδυ της Πέμπτης στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από την εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου, Τζεν Ψάκι, με δημοσιογράφο να την κατηγορεί για ψέματα όταν αυτή επιχείρησε να δικαιολογήσει την απόφαση του Τζο Μπάιντεν να θέσει περιορισμούς στα ταξίδια προς τις ΗΠΑ.

Πρωταγωνιστής του επεισοδίου ο ανταποκριτής της Today News Africa, Σάιμον Ατέμπα, ο οποίος άρχισε να φωνάζει στην Τζεν Ψάκι την ώρα που εκείνη προσπαθούσε να δώσει τον λόγο στην Πάτσι Γουιντακουσάρα από το Voice of America.

«Λέτε κάτι που είναι ψέματα» ακούγεται να φωνάζει ο δημοσιογράφος προς την εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου με την ίδια να του απαντά «μόλις απάντησα, Σάιμον μόλις απάντησα σε ερώτηση γι’ αυτό». «Ας αφήσουμε την Πάτσι να κάνει την ερώτησή της» προσπάθησε να συνεχίσει την ενημέρωση η Ψάκι η οποία στη συνέχεια παρατήρησε προς τον Ατέμπα: «Δεν προσφέρει τίποτα να φωνάζετε σε βάρος των συναδέλφων σας εδώ, ας αφήσουμε την Πάτσι να κάνει την έρωτησή της»

Τελικά ο Ατέμπα δεν πήρε ποτέ τον λόγο κατά τη διάρκεια του briefing επιμένοντας να φωνάζει προς την Ψάκι την ώρα που αυτή αποχωρούσε από την αίθουσα τύπου του Λευκού Οίκου.

Για την ιστορία η Τζεν Ψάκι όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει νόημα στους περιορισμούς στα ταξίδια τώρα που η μετάλλαξη Όμικρον έχει καταγραφεί σε αρκετές πολιτείες των ΗΠΑ απάντησε ότι «δεν είναι μια απόφαση που ελήφθη από τον Λευκό Οίκο αλλά βασίστηκε στις συστάσεις των ειδικών της δημόσιας υγείας».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κύκλωμα: Το «βαθύ λαρύγγι» και ο φάκελος που έκαψε τους αστυνομικούς – Τα «ριχτάδικα» και ο κηπουρός

Μετάλλαξη Όμικρον: Αυτός είναι ο «ασθενής μηδέν» στην Ελλάδα – «Είμαι σε ένα δωμάτιο μόνος μου»

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Το Διαφάνι θα αιματοκυλιστεί – Ο Λάμπρος μπροστά στο μεγάλο δίλημμα