Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Σεισμός στην Τουρκία: Η μικρή Ελένη σώθηκε μετά από 68 ώρες κάτω από τα συντρίμμια

Newsbomb

Σεισμός στην Τουρκία:  Συγκλονίζει το βίντεο με το μικρό κοριτσάκι κάτω από τα συντρίμμια το οποίο απεγκλώβισαν μετά από 68 ώρες

Οι διασώστες από Τουρκία και από όλο τον κόσμο συνεχίζουν να προσπαθούν κάτω από αντίξοες συνθήκες να βρουν κι άλλους επιζώντες κάτω από τα συντρίμμια του φονικού σεισμού των 7,8 Ρίχτερ.

Τα βίντεο που έρχονται στη δημοσιότητα από τις προσπάθειες των διασωστών και από τους εγκλωβισμένους ανθρώπους συγκλονίζουν και συγκινούν καθώς δείχνουν την οδύνη και τον πόνο.

Συγκινεί η ιστορία της μικρής Ελένης στη Χατάι, όπου οι διασώστες κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την απεγκλωβίσουν από τα ερείπια. Σύμφωνα με το Al Jazeera, το μικρό κορίτσι, βρισκόταν στα συντρίμμια του κτιρίου όπου επιχειρούσαν τα σωστικά συνεργεία σχεδόν 68 ώρες.

Σεισμός στην Τουρκία: Αγοράκι κοιμόταν κάτω από τα συντρίμμια - Το βρήκαν οι διασώστες

Ωστόσο, διασώστες από όλο τον πλανήτη βρίσκονται στην Τουρκία και κάνουν έρευνες για τον εντοπισμό επιζώντων με τα βίντεο να ανεβαίνουν στα κοινωνικά δίκτυα και να συγκλονίζουν. Ένα από αυτά τα βίντεο δείχνει αγοράκι να κοιμάται κάτω από τα ερείπια στη νότια Τουρκία, όταν οι διασώστες το βρίσκουν.

Την ώρα που οι διασώστες τον έβγαζαν έξω και τον τοποθετούσαν σε μια κουβέρτα, ο μικρός έτριβε τα ματάκια του και φώναζε «τι συμβαίνει».

Παρά τα γλυκά λόγια των διασωστών, ο μικρός ήταν τρομαγμένος και ξέσπασε τα κλάματα.