Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Η καλλονή από τη Νότια Αφρική, η νέα Μις Κόσμος (video)

Newsbomb

Πρόσωπο έκπαγλης ομορφιάς, ύψος 1.77, ιδανικές αναλογίες και βιογραφικό ζηλευτό ήταν αυτά που ανέδειξαν την Ροουλίνγκ Στράους νικήτρια μεταξύ 121 διαγωνιζόμενων.

Η 22χρονη, θυγατέρα ενός γιατρού και μίας νοσοκόμας, είναι και η ίδια στο τέταρτο έτος της Ιατρικής. Έχει πάθος με τη μουσική και τον αθλητισμό ενώ θεωρείτο φαβορί από τα γραφεία στοιχημάτων στη Βρετανία.

Ο διαγωνισμός ομορφιάς, που διοργανώθηκε σε συνεδριακό κέντρο του Λονδίνου, επισκιάστηκε φέτος από τη δολοφονία της Μις Ονδούρα, πριν από ένα μήνα. Η άτυχη κοπέλα βρέθηκε μισοθαμένη, μαζί με την αδερφή της, στην όχθη ποταμού, την ίδια ημέρα που έπρεπε να ταξιδέψει στο Λονδίνο, για να συμμετάσχει στα καλλιστεία.

Στη μνήμη των δύο κοριτσιών, η νέα Μις Κόσμος θα πρέπει σύντομα να ταξιδέψει στην Ονδούρα για την ανέγερση σχολείου που θα φέρει το όνομα της Μις Ονδούρα, Μαρία Χοσέ Aλβαράντο και της αδελφής της, Σοφία Τρινιντάντ Aλβαράντο.

Δεύτερη και τρίτη θέση στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς κατέλαβαν η Μις Ουγγαρία, Eντίνα Κούλκσαρ και η Μις ΗΠΑ, Ελίζαμπετ Σάφριτ.