Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Σοκάρει το βίντεο μητέρας που ξυρίζει το κεφάλι της κόρης της ως τιμωρία για bullying σε καρκινοπαθή

Newsbomb

Ένα σοκαριστικό βίντεο, στο οποίο υποστηρίζεται ότι καταγράφεται η στιγμή που μία μητέρα ξυρίζει το κεφάλι της κόρης της ως τιμωρία για «εκφοβισμό και bullying σε συμμαθήτρια της με καρκίνο», έχει τις τελευταίες μέρες βάλει «φωτιά» στο διαδίκτυο.

Το κορίτσι κραυγάζει με αναφιλητά σε κατάσταση σοκ και φρίκης, καθώς η μητέρα της κόβει τις μακριές μπούκλες από τα μαύρα μαλλιά της, αφήνοντας της εντελώς φαλακρή.

Η ακραία αυτή πράξη φέρεται ότι πραγματοποιήθηκε σε μια προφανή προσπάθεια να δώσει στη νεαρή ένα μάθημα, ανάλογο με τη δική της ακραία πράξη εκφοβισμού, εναντίον ενός κοριτσιού στο σχολείο που είχε χάσει τα μαλλιά της από τις χημειοθεραπείες.

Το βίντεο αν και δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο, εμφανίστηκε στο Facebook αυτή την εβδομάδα κι έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, καθώς είναι πολλοί εκείνοι που κατηγορούν τη μητέρα για τη βάναυση αυτή τιμωρία της κόρης της.

Άλλοι όμως χρήστες των social media, δημοσιεύουν το βίντεο με την επισήμανση ότι η ανατριχιαστική αυτή τιμωρία επιβλήθηκε γιατί η μητέρα είχε ανακαλύψει ότι η κόρη της είχε δημοσιεύσει γυμνές της φωτογραφίες στο διαδίκτυο.

Από το βίντεο δε γίνεται σαφές πού γυρίστηκε καθώς οι φωνές δεν ακούγονται καθαρά αλλά εικάζεται ότι η γλώσσα είναι πορτογαλική.