Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

«Καυτή» παρουσιάστρια κακοποιούσε σεξουαλικά ηθοποιό - Η sex tape που την «καίει» (videos+pics)

Newsbomb

Σοβαρές ποινικές κυρώσεις αντιμετωπίζει μία σέξι πρώην παρουσιάστρια ειδήσεων του BBC, η οποία κατηγορείται πως χειραγωγούσε σεξουαλικά έναν γνωστό ηθοποιό, διαδίδοντας ψευδείς φήμες γι΄αυτόν.

Ο Ryan Wiik κατέθεσε αγωγή εναντίον της Tasmin Lucia-Khan, υποστηρίζοντας μάλιστα πως τον απειλούσε με ένα ακατάλληλο βίντεο που είχε στο κινητό της, ενώ όχι μόνο του έκανε συνεχώς σκηνές ζηλοτυπίας, αλλά του απαγόρευε να φιλά άλλες γυναίκες ακόμα και σε σκηνές που γύριζε.

Η 36χρονη αρνείται από την πλευρά της τις κατηγορίες της δυσφήμισης, απάτης και παραβίασης της ιδιωτικής ζωής, χαρακτηρίζοντάς τες ως «αβάσιμες και σενάριο ταινίας του Χόλιγουντ.

«Ό, τι έχω καταφέρει στη ζωή μου είναι από σκληρή δουλειά. Δεν πρόκειται να με επηρεάσουν ισχυρισμοί ενός άγνωστου ηθοποιού», τονίζει, σημειώνοντας πως ο Νορβηγός «παραιτήθηκε λόγω δημιουργικών διαφορών».

Ο Wiik υποστηρίζει ότι το 2009 ίδρυσε την εταιρεία παραγωγής «WR Films Entertainment Group» με σκοπό να προβληθεί μια σειρά εμπνευσμένη από τα κλασικά βιβλία Western του Louis Masterson. Δύο χρόνια πριν γνώρισε την Lucia-Khan η οποία τον χειραγώγησε σεξουαλικά προκειμένου να ανέβει ιεραρχικά στην εταιρεία του. Του υποσχέθηκε ότι θα τον προστάτευε από τον Τύπο για να τον «ξεμυαλίσει» πριν φανερώσει το πραγματικό της πρόσωπο και αρχίσει τις απειλές…

Απαίτησε να γίνει η CEO της εταιρείας, απορρίπτοντας τη θέση του γενικού διευθυντή και της VP δημοσίων σχέσεων.

wiik

Σύμφωνα μάλιστα με την αγωγή του, ο Wiik αναγκάστηκε να υποκύψει μετά από «εβδομάδες σεξουαλικής και συναισθηματικής χειραγώγησης», δίνοντάς της μισθό 200.000 δολαρίων!

Λίγο μετά η Lucia-Khan έβαλε εξωτερικό επενδυτή στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας και προσπάθησε να αναλάβει τον έλεγχό της, με μυστικές συναντήσεις πίσω από την πλάτη του, ενώ έκανε συμφωνίες προς όφελός της τις οποίες έπρεπε να εγκρίνει το ΔΣ προκειμένου να πάρει η εταιρεία χρηματοδότηση.

Ο Wiik υποστηρίζει επίσης ότι η Βρετανίδα αμαύρωσε τη φήμη του λέγοντας στους μετόχους και στα μέλη του ΔΣ πως πρόσφερε πόρνες στους επενδυτές ώστε να καρπωθεί το «ζεστό» χρήμα τους.

Tasmin Lucia Khan3

Η «καυτή» παρουσιάστρια μετακόμισε στις ΗΠΑ το 2012 μετά από 15 χρόνια στη βρετανική τηλεόραση.