Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Δεν το ξέχασε ποτέ: Ο Τριντό ζήτησε «ρεβάνς» για το ξύλο που έφαγε μικρός από τον «Τσάντλερ»!

Newsbomb

Μπορεί να άργησε αλλά δεν ξέχασε ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό το ξύλο που «έφαγε» όταν πήγαινε στο δημοτικό στην Οττάβα, από τον ηθοποιό Μάθιου Πέρι. Βέβαια σ’ αυτό βοήθησε και ο ίδιος ο Πέρι καθώς, όταν πριν από περίπου δύο εβδομάδες έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, θυμήθηκε το περιστατικό λέγοντας: «Ο πατέρας του ήταν πρωθυπουργός, αλλά δεν νομίζω ότι ήταν αυτός ο λόγος που τον χτυπήσαμε. Νομίζω ότι ήταν το μοναδικό παιδί στο σχολείο που μπορούσαμε να δείρουμε... δεν υπερηφανεύομαι για αυτό. Ήμουν ένα χαζό παιδί».

Μάλιστα στην ίδια εκπομπή ο Τσάντλερ της τηλεοπτικής σειράς «Φιλαράκια», είπε πως τον Τζάστιν Τριντό, που ήταν κατά δύο χρόνια μικρότερός του, τον χτύπησε μαζί με έναν άλλον συμμαθητή του, «από καθαρή ζήλια» καθώς ο νεαρός Τζάστιν ήταν καλύτερος στον αθλητισμό.

Ο 45χρονος πρωθυπουργός του Καναδά επέλεξε την ημέρα της Πρωταπριλιάς να απαντήσει στον Μάθιου Πέρι, αναρτώντας στον λογαριασμό του στο Twitter ένα μήνυμα - πρόκληση γράφοντας: «Το σκεφτόμουν για αρκετό καιρό, και ξέρετε τι, ποιος δε θα ήθελε να δώσει μία γροθιά στον Τσάντλερ; Τι θα έλεγες για μια νέα μονομαχία @MatthewPerry;».