Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση Λονδίνο: Συγκλονιστικό βίντεο – Ο τρόμος ζωγραφισμένος στα πρόσωπα των Λονδρέζων

Newsbomb

Ειδήσεις - Επίθεση Λονδίνο:Η αστυνομία του Λονδίνου γνωστοποίησε ότι τουλάχιστον έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην τρομοκρατική επίθεση που διαπράχθηκε χθες βράδυ στη Γέφυρα του Λονδίνου, καθώς και ότι οι τρεις δράστες έπεσαν επίσης νεκροί από πυρά ένοπλων αστυνομικών.

Η αστυνομία ανέφερε ότι οι τρεις δράστες έριξαν ένα αυτοκίνητο πάνω σε πεζούς στη Γέφυρα του Λονδίνου και κατόπιν μαχαίρωσαν ανθρώπους στη γέφυρα και στο Μπόροου Μάρκετ.

Σύμφωνα με τον Μαρκ Ρόουλι, ανώτερο αξιωματικό της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, «οι ένοπλοι αστυνομικοί αντέδρασαν πολύ γρήγορα και με γενναιότητα και ήλθαν αντιμέτωποι με τους τρεις άνδρες υπόπτους, τους οποίους πυροβόλησαν και σκότωσαν στο Μπόροου Μάρκετ».

«Δυστυχώς, έξι άνθρωποι απεβίωσαν πέραν των τριών δραστών που πυροβόλησαν οι αστυνομικοί», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Οι ύποπτοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με αστυνομικούς που τους πυροβόλησαν μέσα σε οκτώ λεπτά από την πρώτη κλήση. Οι ύποπτοι φορούσαν γιλέκα που έμοιαζαν να περιέχουν εκρηκτικά, αλλά αργότερα διαπιστώθηκε ότι ήσαν ψεύτικα», πρόσθεσε ο ίδιος.

Η αστυνομία της βρετανικής πρωτεύουσας σημείωσε ότι δεν έχει λόγους να πιστεύει ότι υπάρχουν και άλλοι δράστες πέραν των τριών που έπεσαν νεκροί από τα πυρά των ανδρών της.

Η αστυνομία του Λονδίνου σημείωσε ακόμη ότι τα σχέδιά της για την αστυνόμευση στη βρετανική πρωτεύουσα επανεξετάζονται μετά τις χθεσινές επιθέσεις και το κοινό θα πρέπει να περιμένει ότι θα βλέπει περισσότερα στελέχη της σε όλη την πόλη στο εξής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters