ΚΥΠΡΟΣ

Στην Κύπρο αύριο (8/6) η σορός της Ζέτας Αιμιλιανίδου

Στην Κύπρο αύριο (8/6) η σορός της Ζέτας Αιμιλιανίδου
Οι λεπτομέρειες για την Εξόδιο Ακολουθία, αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις στην αυριανή συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου
cyprustimes

Στην Κύπρο θα μεταφερθεί αύριο (8/6) η σορός της Ζέτας Αιμιλιανίδου - Το προσωπικό του Υπουργείου αποχαιρετά την επικεφαλής του

Κατά τη διάρκεια της αυριανής μέρας αναμένεται να ανοιχτεί στο Υπουργείο Εργασίας βιβλίο συλλυπητηρίων για την Υπουργό.

Όσον αφορά τις λεπτομέρειες για την Εξόδιο Ακολουθία, αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις στην αυριανή συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου.

Το προσωπικό του Υπουργείου αποχαιρετά την Υπουργό

Την ίδια στιγμή το δεύτερο σπίτι της Ζέτας Αιμιλιανίδου, οι συνεργάτες και το προσωπικό του Υπουργείου Εργασίας αποχαιρετούν συντετριμμένοι την Υπουργό.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, "τo προσωπικό του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων με βαθιά θλίψη αποχαιρετά την Υπουργό του, Ζέτα Αιμιλιανίδου, και τιμά τη γυναίκα πρότυπο τόσο στην πολιτική όσο και στην κοινωνική ζωή και στα εργασιακά θέσμια.

Ως Υπουργός, είχε προωθήσει σειρά μεταρρυθμίσεων που αφορούν όλους τους τομείς αρμοδιοτήτων του Υπουργείου, με ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα κοινωνικής πρόνοιας, στα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων και ισότητας των φύλων.

Το πάθος με το οποίο υποστήριζε τα δικαιώματα των εργαζομένων και του απλού πολίτη είναι η έμπρακτη έκφραση μιας δικής της στάσης ζωής, αφήνοντας την δική της σφραγίδα και πολύτιμη παρακαταθήκη στα εργασιακά και κοινωνικά δρώμενα του τόπου.

Αποχαιρετούμε τη Ζέτα Αιμιλιανίδου, πρότυπο ικανής, εργατικής και χαρισματικής υπουργού που διακρινόταν για την ευφυία, την εντιμότητα, την ανθρωπιά και την αποτελεσματικότητά της.

Αιωνία ας είναι η μνήμη της".