ΚΥΠΡΟΣ

Συγκλονίζει την Κύπρο η πολύνεκρη οικογενειακή τραγωδία - Νεκροί παππούς γιαγιά και δύο εγγόνια

Συγκλονίζει την Κύπρο η πολύνεκρη οικογενειακή τραγωδία - Νεκροί παππούς γιαγιά και δύο εγγόνια
philenews.com

Νεκροί είναι η 27χρονη οδηγός, ο 17χρονος αδερφός της, η γιαγιά και ο παππούς τους

Σοκαρισμένη είναι η Κύπρος από το πολύνεκρο τροχαίο που στοίχισε σε 4 μέλη μιας οικογένειας.

Φριχτό θάνατο ανήμερα της Πρωτοχρονιάς βρήκαν δύο εγγόνια και οι δύο παππούδες τους, όταν λίγα λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου το αυτοκίνητο τους συγκρούστηκε με ημιφορτηγό σε δρόμο που οδηγεί στο χωριό Πλάτρες της Λεμεσού.

Τα τέσσερα θύματα, μέλη της ίδιας οικογένειας είχαν γιορτάσει μαζί την έλευση του 2024 και τα δύο εγγόνια μετέφεραν τον παππού και τη γιαγιά τους στο σπίτι τους. Στη διαδρομή όμως προς το χωρίς εκτυλίχθηκε η τραγωδία.

Σύμφωνα με τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης, σε κάποιο σημείο επιχείρησε η 27χρονη οδηγός να στρίψει δεξιά και τότε συγκρούστηκε με το όχημα που οδηγούσε ένας άνδρας.

Η μοιραία σύγκρουση έγινε σε διασταύρωση που ελέγχεται από φανάρια, όταν το αυτοκίνητο των θυμάτων συγκρούστηκε με το ημιφορτηγό, στο οποίο επέβαινε ζευγάρι Σύρων.

Αποτέλεσμα ήταν και τα τέσσερα, όλοι από την ίδια οικογένεια, να χάσουν τη ζωή τους ακαριαία. Πρόκειται για μία 27χρονη από τη Λεμεσό, η οποία οδηγούσε το όχημα. Συνοδηγός ήταν ο 17χρονος αδελφός της. Στο όχημα βρίσκονταν επίσης η γιαγιά και ο παππούς των παιδιών.

Συνελήφθη ο οδηγός του ημιφορτηγού

Οδηγός και συνοδηγός του ημιφορτηγού μεταφέρθηκαν επίσης στο νοσοκομείο.

Λίγη ώρα μετά την τραγωδία, συνελήφθη ο 44χρονος οδηγός του ημιφορτηγού που ενεπλάκη στο τετραπλό θανατηφόρο τροχαίο.

Με τις εξετάσεις της Τροχαίας να συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στο τρομακτικό δυστύχημα, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 44χρονου οδηγού του οχήματος που συγκρούστηκε σφοδρά με το μικρό όχημα σκοτώνοντας παππού, γιαγιά και τα δύο εγγόνια.