ΚΥΠΡΟΣ

Θα γεμίσει από Ρώσους τουρίστες και το 2014 η Κύπρος

Θα γεμίσει από Ρώσους τουρίστες και το 2014  η Κύπρος

Η εκπληκτική πορεία των τουριστικών αφίξεων από τη Ρωσία θα συνεχιστεί και το 2014, εκτιμά ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού (ΚΟΤ), ο οποίος προβλέπει ότι ο αριθμός των Ρώσων τουριστών που θα επισκεφθούν την Κύπρο το 2014 θα ανέλθει στις 800.000, σημειώνοντας νέα αύξηση της τάξης του 25%.

Ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΚΟΤ για τα αποτελέσματα των επαφών επαφές του κλιμακίου στη Ρωσία υπό τον Πρόεδρο του Οργανισμού, Αλέκου Ορουντιώτη, αναφέρει ότι "από τις συναντήσεις διαφάνηκε ότι η εκπληκτική πορεία που ακολούθησε η Ρωσία τα τελευταία χρόνια θα συνεχιστεί και για το 2014".

Ιδιαίτερα ενθαρρυντική κρίνεται η απόφαση δύο μεγάλων Οργανωτών Ταξιδίων της Ρωσίας να αυξήσουν τα προγράμματα τους για Κύπρο, ενώ ικανοποιητικό κρίνεται και το γεγονός ότι οι υπόλοιποι Οργανωτές Ταξιδίων της χώρας θα διατηρήσουν τη δυναμικότητα τους στα ίδια επίπεδα.

Χαρακτηρίζεται επίσης πολύ θετικό κρίνεται το γεγονός ότι μεγάλος Οργανωτής Ταξιδίων της χώρας, που επί του παρόντος δεν διαθέτει πρόγραμμα για Κύπρο, γνωστοποίησε στην αποστολή την απόφαση του να δραστηριοποιηθεί σύντομα στην Κυπριακή αγορά.