ΚΥΠΡΟΣ

Κύπρος: Δολοφονία 23χρονου

Κύπρος: Δολοφονία 23χρονου

Φόνος σε κεντρικό σημείο του Στροβόλου διαπράχθηκε τα ξημερώματα. Θύμα ο Τάσος Γεωργίου άλλως «Τρέλλας», 23 ετών, ο οποίος πυροβολήθηκε έξω από πολυκατοικία στην οδό Θέρμης, κοντά στη λεωφόρο Καντάρας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Αστυνομία, το συμβάν έγινε γύρω στις 4:00 τα ξημερώματα. Στην περιοχή, κοντά στο Λύκειο Στροβόλου, ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στην περιοχή και εντόπισαν θανάσιμα τραυματισμένο το νεαρό σε είσοδο πολυκατοικίας. Από τις πρώτες έρευνες της Αστυνομίας φαίνεται ότι ο φόνος διαπράχθηκε με πιστόλι και στη σκηνή βρέθηκαν κάλυκες.

Ο 23χρονος δέχτηκε περίπου δέκα σφαίρες. Να σημειωθεί ότι η Αστυνομία διερευνά ενδεχόμενη σύνδεση του φόνου με έκρηξη σε αυτοκίνητο που σημειώθηκε στις 2.30 π.μ. στη Λακατάμεια, το οποίο ανήκει σε εταιρεία και οδηγείτο από 37χρονο.

Επί του παρόντος λαμβάνονται καταθέσεις με στόχο να διευκρινιστεί η κατεύθυνση στην οποία πρέπει να στραφούν οι έρευνες.

Από την πρώτη στιγμή, οι άνδρες της Αστυνομίας είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα πως οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι στον Τάσο Γεωργίου αλλά και ότι γνώριζαν τις κινήσεις του.

Η Αστυνομία μελετά στοιχεία από κλειστά κυκλώματα ασφαλείας καθώς και άλλα τεκμήρια που βρέθηκαν στη σκηνή του εγκλήματος.

Σημειώνεται ότι στην πολυκατοικία όπου έγινε το φονικό, διαμένει φίλος του, από το σπίτι του οποίου έβγαινε ο 23χρονος όταν δέχτηκε τις σφαίρες.

Όπως μεταδίδεται, ο νεαρός ήταν ιδιώτης φρουρός και φαίνεται να είχε απασχολήσει στο παρελθόν την Αστυνομία.

ΠΗΓΗ ΣΙΓΜΑ

Σχετικές ειδήσεις