ΚΥΠΡΟΣ

Ανατριχίλα στην Κύπρο: Ομολόγησε άλλους δύο φόνους ο serial killer - Σκότωσε μάνα και κόρη

Ανατριχίλα στην Κύπρο: Ομολόγησε άλλους δύο φόνους ο serial killer - Σκότωσε μάνα και κόρη
Συνεχίζονται οι έρευνες στη λίμνη του Ξυλιατού
sigmalive.com

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονιών στη Λευκωσία – Oμολόγησε ότι διέπραξε άλλο ένα διπλό φόνο, μιας μητέρας και της ανήλικης κόρης της από τη Ρουμανία - Στα 7 τα θύματα του «Ορέστη»

Συνταρακτικές αποκαλύψεις από τη φρικιαστική δράση του 35χρονου serial killer στην Κύπρο.

Ο λοχαγός μετά την υπόδειξη σημείου που βρέθηκε πτώμα γυναίκας από το Νεπάλ, το απόγευμα της Μ. Πέμπτης ομολόγησε πως σκότωσε ακόμα δυο γυναίκες, μητέρα και κόρη από τη Ρουμανία.

Συγκεκριμένα μετά την έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης για το φόνο της Maricar Valdez Arquila από τις Φιλιππίνες ο 35χρονος, ύστερα από ανάκριση, ομολόγησε στους ανακριτές της υπόθεσης τη διάπραξη των ακολούθων εγκλημάτων:

Παραδέχθηκε το φόνο της Maricar και ομολόγησε τη διάπραξη άλλων δύο υποθέσεων φόνου με τρία θύματα.

Για την υπόθεση της Ορούντας παραδέχθηκε ότι πρόκειται για Νεπαλέζα ή Ινδή, την οποία σκότωσε το καλοκαίρι του 2018, χωρίς να προσδιορίσει ακριβώς το χρόνο. Υπέδειξε τον χώρο που την έθαψε, ένα λάκκο στο Πεδίο Βολής Ξυντούς στην Ορούντα. Το πτώμα εντοπίστηκε σε λάκκο.

Αυτή είναι η μητέρα και κόρη που ομολόγησε ότι σκότωσε ο 35χρονος

Για τη δεύτερη νέα υπόθεση ομολόγησε ότι διέπραξε άλλο ένα διπλό φόνο, μιας μητέρας και της ανήλικης κόρης της από τη Ρουμανία.

reporter.com.cy

Οι Αρχές διαπίστωσαν ότι πρόκειται για την Livia Florentina Bunea 36 χρόνων από τη Ρουμανία και την κόρη της Elena Natalia Bunea 8 χρόνων, οι οποίες αγνοούνταν από την οικία τους από τον Σεπτέμβριο του 2016.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 35χρονος υπέδειξε ότι η 29χρονη Maricar καθώς και η μάνα και κόρη, που ομολόγησε ότι σκότωσε, τις έριξε σε σημείο κοντά στο μεταλλείο του Μιτσερού.

Οι έρευνες στο συγκεκριμένο σημείο, θα αρχίσουν αύριο το πρωί.

Συνεχίζονται οι έρευνες στη λίμνη του Ξυλιατού

Δύτης, με τη χρήση σκάφανδρου θα επιχειρήσει αύριο (26/04) στη λίμνη του Ξυλιάτου, σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί η σορός της 6χρονης, σύμφωνα με το reporter.com.cy.

«Θα αναχωρήσουμε για τη λίμνη του Ξυλιάτου. Από το πρωί, γύρω στις οκτώ, τοποθετήθηκαν τα κοντέινερ, τα διάφορα συστήματα, και πρέπει να γίνει μεγάλη προεργασία, ώστε μέχρι αύριο το μεσημέρι να καταδυθεί ο πρώτος δύτης, με τη βοήθεια συστήματος παροχής αέρα και με σκάφανδρο, με απώτερο σκοπό να ελέγξουμε κάποια κρίσιμα σημεία», υπέδειξε ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

«Το έδαφος», συνέχισε, «το πολύ απότομο που είναι κάτω από το νερό, πρέπει να ελεγχθεί βήμα προς βήμα, καθότι παρεμβάλλονται χόρτα, καλαμιώνες και ούτω καθ’ εξής. Στο Ξυλιάτο υπάρχουν δόμες, βλάστηση, απότομες πλαγιές και ακολουθεί γκρεμός. Υπάρχουν μεγάλοι κίνδυνοι, χρειάζεται μελέτη και προσχεδιασμός».

Ερωτηθείς ο κ. Τράγκολας εάν η Πυροσβεστική έχει κληθεί για έρευνες και σε άλλο χώρο, απάντησε αρνητικά.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος στον κινηματογράφο: Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός

Κώστας Καραμανλής: Χαμός με τη φωτογραφία που «ανέβασε» - Ζήτησε συγγνώμη! (pics)

Με πληροφορίες από: sigmalive.com, reporter.com.cy, cyprustimes.com

Σχετικές ειδήσεις