MEDIA

«Παιδιά, το δώρο του άντρα μου»: Αυτή είναι η ανάρτηση που έχει γίνει viral στο Τwitter (pics)

«Παιδιά, το δώρο του άντρα μου»: Αυτή είναι η ανάρτηση που έχει γίνει viral στο Τwitter (pics)
pixabay

Δείτε τα απίστευτα σχόλια που έκαναν οι χρήστες του μέσω κοινωνικού δικτύωσης

Όλα ξεκίνησαν όταν μία χρήστης του Τwitter έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό μία ανάρτηση για ένα δώρο που έλαβε από το σύζυγό της.

Η δημοσίευση της συζύγου, που ήθελε να μοιραστεί τη χαρά της για το δώρο που της έκανε ο άντρας της, πολύ γρήγορα έγινε viral και πολλοί ήταν οι χρήστες που έσπευσαν να την σχολιάσουν.

Η χρήστης @Supergirl έβγαλε φωτογραφία το τζιπ που της αγόρασε ο άντρας της και έγραψε στη λεζάντα τα εξής: «Παιδιά το δώρο του άντρα μου! Δώρο του άντρα μου τα παιδιά! (Για να προλάβω τους πικρόχολους δεν κάνω επίδειξη χρήματος ή κάτι τέτοιο. Ο καθένας πηγαίνει μέχρι εκεί που πάει η τσέπη του)».

Δείτε στην gallery την ανάρτηση και τις αντιδράσεις:

Οι απαντήσεις κάτω από το tweet έπεσαν βροχή και ήταν διχασμένες. Κάποιες υποστήριξαν πως δεν πρόκειται περί επίδειξης ή ότι αυτός που έκανε το δώρο τα δούλεψε αυτά τα χρήματα, ενώ υπήρχαν και σχόλια που έκαναν λόγο για επίδειξη πλούτου τη στιγμή που άλλοι υποφέρουν.

Στη θέση του λευκού αυτοκινήτου μπήκε ένα διαστημόπλοιο από το μακρινό μέλλον και το... άπιαστο σύμπαν, κοκορέτσια, άπλυτα από τον νεροχύτη της κουζίνας και πάρα πολλά άλλα. Η σάτιρα στο twitter έπιασε ταχύτητες φωτός.

Δείτε στην gallery τις απίστευτες αναρτήσεις:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό: Οι επιχειρηματίες, οι μόδιστροι και οι βίλες των οργίων στην Μύκονο

Έλενα Ράπτη: Αυτός είναι ο άνδρας που παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα (pics)

Σχετικές ειδήσεις