MEDIA

«Έλα στη θέση μου»: Αυτοί είναι οι νέοι ρόλοι στην επιτυχημένη σειρά (photos)

«Έλα στη θέση μου»: Αυτοί είναι οι νέοι ρόλοι στην επιτυχημένη σειρά  (photos)

Το «Έλα στη θέση μου» αναμφίβολα είναι από τις πιο επιτυχημένες σειρές των τελευταίων ετών και γι’ αυτό μάλιστα πήρε το εισιτήριο για τον τέταρτο κύκλο επεισοδίων του.

Το «Έλα στη θέση μου» επιστρέφει για τέταρτη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ΑLΡΗΑ, με ανανεωμένο σενάριο και καστ ηθοποιών.

Έτσι, με πιθανή ημερομηνία πρεμιέρας τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, μαζί με το νέο πρόγραμμα του σταθμού, επιστρέφουν στις οθόνες μας η Φαίη, ο Βλάσης, η Ρενάτα, ο Αχιλλέας και οι υπόλοιποι χαρακτήρες της σειράς.

Ωστόσο, όπως ήδη σας έχουμε πληροφορήσει, θα δούμε και πολλούς νέους ρόλους τους οποίους θα κρατούν οι Αποστόλης Τότσικας, Γιώργος Κοσκορέλος, Μυριέλλα Κουρεντή και Ηρώ Πεκτέση (είχε συμμετάσχει και σε κάποια επεισόδια του τρίτου κύκλου).

Οι νέοι αυτοί χαρακτήρες, σύμφωνα με το σενάριο, το οποίο υπογράφουν η Μαίρη Ζαφειροπούλου και ο Σταύρος Καλαφατίδης, έρχονται για να αναστατώσουν τους ήρωες και να αλλάξουν για πάντα την καθημερινότητα τους.

Διαβάστε τους νέους ρόλους της σειράς και τις ιστορίες τους, οι οποίες θα αναστατώσουν τους ήρωες στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Πηγή: Gossip-tv.gr