MEDIA

«Άγριες μέλισσες»: Η ιστορία που θα συγκλονίσει- Τρεις αδερφές βάφουν τα χέρια τους με αίμα

«Άγριες μέλισσες»: Η ιστορία που θα συγκλονίσει- Τρεις αδερφές βάφουν τα χέρια τους με αίμα

«Άγριες Μέλισσες»: Η νέα τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 θα καθηλώσει το κοινό. Πρόκειται για μια δραματική σειρά εποχής με ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών. 

«Άγριες μέλισσες»: Μια συγκλονιστική σειρά εποχής έρχεται σε λίγες μέρες στις οθόνες μας μέσω του ANT1.

Το σενάριο υπογράφει η Μελίνα Τσαμπάνη και καταξιωμένοι ηθοποιοί θα μεταφέρουν στη μικρή οθόνη μία ιστορία που θα συγκινήσει, θα μαγέψει και θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

«Αδέρφια χωρίς αγάπη, δέντρα χωρίς φύλλα». Αυτό έλεγε πάντα στην Ελένη ο πατέρας της κάθε φορά που η μάνα της έφερνε στον κόσμο μία ακόμα κόρη.

Και κάθε φορά ο πατέρας της φύτευε μια λεύκα για να τιμήσει τον ερχομό του νέου του παιδιού.

Τρεις λεύκες τώρα έστεκαν στην άκρη του περιβολιού τους.

Ψηλές, λυγερόκορμες, περήφανες.

Σαν τις τρεις αδελφές που τις φρόντιζαν.

Και στην πιο ψηλή και περήφανη από όλες, στη λεύκα της Ελένης, είχε φωλιάσει ένα σμήνος από άγριες μέλισσες.

«Καλό σημάδι» της είπε τότε ο πατέρας της.

Τυχερή θα είσαι κόρη μου κι η ζωή σου θα είναι γλυκιά σαν τούτο εδώ το μέλι. Θα δεις».

Η Ελένη κοίταζε τη λεύκα και αφουγκραζόταν τον χαρούμεονη βόμβο των μελισσών.

«Πού να ΄ξερες πατέρα!... Πού να ΄ξερες πως η ζωή μόνο πίκρες είχε γράψει για το ριζικό μου».

Θεσσαλικός κάμπος, 1958.

Τρεις αδελφές.

Ένας καταναγκαστικός γάμος.

Ένας βιασμός.

Ένας φόνος.

Ένα μεγάλο μυστικό.

Η ιστορία...

Η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω, μετά τον θάνατο του πατέρα τους, προσπαθούν να επιβιώσουν στη σκληρή κοινωνία του Θεσσαλικού κάμπου. Ο μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής θέλει να παντρέψει τον γιο του Σέργιο με τη μεγαλύτερη από τις τρεις αδελφές, με σκοπό να περάσουν στα χέρια του τα κτήματα των κοριτσιών.

Η Ελένη δέχεται την πρόταση, με βαριά καρδιά, ως μοναδική σωτηρία για τα χρέη τους αλλά και γιατί ο Λάμπρος, ο πρώτος και μοναδικός έρωτας της ζωής της, γύρισε στο χωριό, έπειτα από πολλές μεταθέσεις, παντρεμένος.

Η τελετή του γάμου πραγματοποιείται με κάθε επισημότητα, αλλά η πρώτη νύχτα του γάμου της Ελένης δεν θυμίζει τίποτε από παραμύθι και η ίδια δεν μπορούσε να φανταστεί πως την ώρα που έλεγε το «ναι» έβαζε μέσα στο σπίτι της τον διάολο.

Ο Σέργιος δείχνει ένα σκληρό πρόσωπο και προσπαθεί να βιάσει τη Δρόσω. Οι τρεις αδελφές τότε βάφουν τα χέρια τους με αίμα και σκοτώνουν τον γαμπρό, στην προσπάθεια τους να τον εμποδίσουν.

Τα κορίτσια ορκίζονται να πάρουν το μυστικό στον τάφο τους και προσπαθούν με κάθε τρόπο να σβήσουντα ίχνη τους. Την επόμενη μέρα όλοι ψάχνουν τον Σέργιο και η Ελένη με τις αδελφές της δηλώνουν άγνοια για το πού βρίσκεται.

Ο Δούκα ςΣεβαστός ξεσηκώνει τον κόσμο για να βρει τον γιο του.

Κανείς δεν ξέρει τίποτα, κανείς δεν άκουσε τίποτα...

Η ανακάλυψη του πτώματος, όμως, συγκλονίζει την τοπική κοινωνία και αλλάζει όλα τα δεδομένα.

Όταν βρίσκεται το πτώμα του πεταμένο σε μια κακοτράχαλη πλαγιά, ο Δούκας ορκίζεται εκδίκηση για τον φονιά του πρωτότοκου παιδιού του. Η μοίρα, όμως, φέρνει τις αδελφές ακόμα μία φορά μπροστά στην οικογένεια των Σεβαστών, όταν ο μικρός γιος του Δούκα, ο Νικηφόρος, ερωτεύεται παράφορα την Ασημίνα.

Ο νεαρός τη διεκδικεί παρά τις σφοδρές αντιδράσεις των δύο πλευρών. Την ίδια στιγμή, η Ελένη και ο Λάμπρος συνειδητοποιούν πως παρά το πέρασμα τόσων χρόνων ο ερωτάς τους δεν έχει σβήσει, όμως η πραγματική αιτία του τότε χωρισμού τους, που θα έρθει στο φως, θα τους συγκλονίσει, καθώς στην πραγματικότητα οι γονείς τους δεν ήθελαν να είναι μαζί.

Κι ενώ η Ελένη προσπαθεί να μαζέψει γι' άλλη μια φορά την κομματιασμένη της καρδιά, ένας άντρας με σκοτεινό παρελθόν και ακόμα πιο σκοτεινές προθέσεις θα μπει στη ζωή της.

Και μέσα σ' όλα αυτά η Δρόσω που με την επιπολαιότητα της νιότης και της ομορφιάς της γίνεται ο δούρειος ίππος της ίδιας της της οικογένειας.

Η αιτία που το δέσιμο των κοριτσιών θα σπάσει για πρώτη φορά στη ζωή τους. Οι σχέσεις των τριών αδελφών θα υποστούν μεγάλο πλήγμα, όμως το τρομερό μυστικό του φόνου που τις ενώνει θα κρέμεται σαν δαμόκλειος σπάθη για πάντα από πάνω τους.

Και όταν η αλήθεια έρθει στο φως, η διέξοδος είναι μία... Να κοιτάξουν η μία την άλλη στα μάτια και να αποφασίσουν αν όσα τις ενώνουν είναι περισσότερα απ' αυτά που πλέον τις χωρίζουν. Αυτή και μόνο η απάντηση θα καθορίσει τη μοίρα τους. Είναι, όμως, η πιο δύσκολη απάντηση απ' όλες, γιατί καμιά τους δεν είναι πια η ίδια.

Δείτε φωτογραφίες από τη σειρά στην gallery που ακολουθεί:

Πηγή: Gossip-tv.gr