MEDIA

«Φτερωτός Θεός»: Καταιγιστικές οι εξελίξεις: Το σοβαρό τροχαίο και η απίστευτη περιπέτεια (photos)

«Φτερωτός Θεός»: Καταιγιστικές οι εξελίξεις: Το σοβαρό τροχαίο και η απίστευτη περιπέτεια (photos)

«Φτερωτός Θεός»: Τα νέα επεισόδια της αγαπημένης σειράς θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σας... 

Ας δούμε, λοιπόν, τι θα παρακολουθήσουμε στα νέα επεισόδια.

Ο Εμρέ έπειτα από έναν καβγά με τον Τζαν χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και καταλήγει στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα.

Ο Τζαν και ο Εμρέ μπορεί να μεγάλωσαν χωριστά γιατί έτσι το αποφάσισαν οι γονείς τους, όμως πάντα ο ένας έτρεφε μεγάλη αγάπη για τον άλλο. Αυτό, όμως, γκρεμίζεται όταν ο Τζαν μαθαίνει τελικά τις δολοπλοκίες που έκανε ο αδελφός του εναντίον του.

Μάλιστα, όταν βρεθούν στα χέρια του τα έγγραφα που αποδεικνύουν πως ο Εμρέ είναι συνέταιρος της Αϊλίν, ο Τζαν απογοητεύεται και διώχνει για πάντα τον Εμρέ τόσο από τη ζωή του όσο και από την Υπέροχη Ιδέα.

Η Αϊλίν, που βρίσκεται στο πλευρό του νεαρού, όμως, έχει ακόμη ένα σχέδιο προ-κειμένου ο αγαπημένος της να συνεχίσει να βρίσκεται στην εταιρεία του αδελφού του. Έτσι, τον πείθει να ζητήσει από τη μητέρα του να τον ορίσει διαχειριστή των μετοχών της στην εταιρεία.

Η Χουμά δέχεται και ο Εμρέ σπεύδει να το πει στον Τζαν. Την ώρα που ο τελευταίος με τους υπαλλήλους βρίσκεται σε ένα καμπ στο βουνό, ο αδελφός του εμφανίζεται ζητώντας του να μιλήσουν.

Όσα, όμως, ακούει ο Τζαν τον πληγώνουν ακόμη περισσότερο καθώς με τη μητέρα του δεν έχουν σχέσεις πολλά χρόνια. Ακόμη μία φορά οι δύο άντρες έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση και ο Εμρέ αναγκάζεται να φύγει.

Μπορεί να κατάφερε αυτό που ήθελε, έχει όμως τύψεις και είναι εξοργισμένος που η κατάσταση έφτασε σε αυτό το σημείο. Οδηγεί σαν τρελός με ιλιγγιώδη ταχύτητα και έχοντας στο μυαλό του όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα σε εκείνον και τον αδελφό του, Ξαφνικά, όμως, χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπειτα από έναν επικίνδυνο ελιγμό τρακάρει.

Λίγη ώρα αργότερα, χτυπάει το τηλέφωνο του Τζαν και στην άλλη γραμμή τον ενημερώνουν πως ο αδελφός του είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Ο νεαρός πηγαίνει αμέσως στο πλευρό του, ενώ μαζί του είναι πάντα η Σανέμ. Σύμφωνα με το my tv ο Εμρέ ξεφεύγει τον κίνδυνο, αν και έχει πολλαπλά χτυπήματα. Ο Τζαν αποφασίζει να αφήσει στο παρελθόν τις κόντρες τους και όσα άσχημα τους χώρισαν και φροντίζει εκείνος τον αδελφό του διώχνοντας, μάλιστα, την Αϊλίν με άσχημο τρόπο όταν εκείνη πηγαίνει στο νοσοκομείο.

Ο Εμρέ είναι σοκαρισμένος, αλλά βρίσκει την ευκαιρία να πλησιάσει τον Τζαν και προσπαθεί με κάθε τρόπο να φτιάξει τη σχέση ανάμεσα τους.

Μάλιστα, κοντά του σε αυτή την περιπέτεια και στην ανάρρωση του έχει τη Λεϊλά, η οποία τον φροντίζει.

Πηγή: Gossip-tv.gr