MEDIA

GNTM spoiler: Αυτές είναι οι τρεις φιναλίστ!

GNTM spoiler: Αυτές είναι οι τρεις φιναλίστ!

GNTM spoiler: Μένει λιγότερο από ένας μήνας πριν τον μεγάλο τελικό του Greece’s Next Top Model και φυσικά η αγωνία κορυφώνεται 

Επειδή τα γυρίσματα έχουν προχωρήσει και έχει ήδη γυριστεί ο ημιτελικός αλλά και η τελευταία δοκιμασία των φιναλίστ, είναι φυσικό να έχει διαρρεύσει και το spoiler για τις κοπέλες που θα κονταροχτυπηθούν για το μεγάλο έπαθλο του ριάλιτι μόδας αλλά και το λαμπρό μέλλον στο μόντελινγκ.

Ποιες όμως από τις κοπέλες -τώρα είναι και πάλι 12 κοπέλες μέσα στο σπίτι μετά την επιστροφή τριών κοριτσιών που είχαν αποχωρήσει- θα καταφέρουν να φτάσουν στην… πηγή;

Λίγος καιρός έμεινε μέχρι τον μεγάλο τελικό!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες οι τρεις μεγάλες φιναλίστ του φετινού GNTM είναι οι Κάτια Ταραμπάνκο, η Άννα Μαρία Ηλιάδου και η Κέισι Μίζιου οι οποίες θα κονταροχτυπηθούν για τη μεγάλη νίκη!

Ποια είναι όμως τα κορίτσια που διεκδικούν το… θρόνο τους μόντελινγκ;

Δείτε τις μία προς μία…

Κάτια Ταραμπάνκο

Η Κάτια είναι μόλις 22 ετών και γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μαριούπολη της Ουκρανίας. Έχει λατρεία για τα extreme sports και αθλείται συνεχώς, δείχνοντας ιδιαίτερη αδυναμία στο τένις, το σκι, την ιππασία, το wakeboard και τη σκοποβολή.

Ξεκίνησε την καριέρα της στο χώρο από πολύ μικρή ηλικία και συγκεκριμένα από τότε που ήταν 16 ετών. Έχει κάνει catwalk για σπουδαίους σχεδιαστές ενώ έχει δουλέψει και στο εξωτερικό όπως στην Αίγυπτο και την Ινδία.

Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές διαφημιστικές καμπάνια και σποτς όμως εκείνο που δεν γνωρίζει το ευρύ κοινό είναι πως έχει δοκιμάσει τις δυνατότητές της και στην υποκριτική συμμετέχοντας με επιτυχία στο σίριαλ του ANT1 «Η Επιστροφή» όπου υποδυόταν τη «Ναταλία».

Μάλιστα, έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία να σπουδάσει την υποκριτική καθώς το όνειρό της είναι να είναι η πρωταγωνίστρια σε ταινία κορυφαίου Έλληνα σκηνοθέτη. Ένα ακόμα όνειρό της είναι να κάνει εξώφυλλο στη Vogue.

Κέισι Μίζιου

Είναι γεννημένη στην Αλβανία αλλά μεγαλωμένη από πολύ μικρή ηλικία στην Καβάλα. Είναι 24 ετών και υπήρξε πρωταθλήτρια στο άθλημα του μπάσκετ.

Όταν τελείωσε το σχολείο, έφυγε για τη Θεσσαλονίκη όπου και σπούδασε αισθητική. Η καριέρα της στο μόντελινγκ ξεκίνησε όταν ένα βράδυ κάποιος τής πρότεινε να κάνει την πρώτη επαγγελματική της φωτογράφηση.

Πριν από τέσσερα χρόνια άρχισε συνεργασία με το πρακτορείο της και από τότε δούλευε ως μοντέλο. Και για εκείνη ήταν ανοιχτοί οι δρόμοι για τη διαφήμιση και τις καμπάνιες καταστημάτων ρούχων.

Όνειρό της είναι να περπατήσει κάποια στιγμή στην πασαρέλα κορυφαίου σχεδιαστή στη Νέα Υόρκη.

Άννα Μαρία Ηλιάδου

Είναι ο βενιαμίν της παρέας αφού είναι μόλις 18 ετών. Μέχρι πρότινος ήταν μαθήτρια όμως μόλις τελείωσε αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρό της. Λατρεύει το πιάνο και μάλιστα παίζει από 7 χρονών κοριτσάκι.

Επειδή ακριβώς είναι πολύ μικρή δεν έχει… πρότερο βίο στον χώρο του μόντελινγκ, αν και ανήκει ήδη σε πρακτορείο ενώ ασχολείται πλέον επαγγελματικά με τον χώρο. Ήταν από τα λίγα κορίτσια του GNTM 2 που άκουσε τον χαρακτηρισμό Bratis girl μιας και ο Άγγελος Μπράτης την ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή.