MEDIA

Κόκκινο Ποτάμι: Η σκηνή που συντάραξε τον Κερέμ! (photos)

Κόκκινο Ποτάμι: Η σκηνή που συντάραξε τον Κερέμ! (photos)

Ο «Κερέμ», κατά κόσμον Θοδωρής Φραντζέσκος αποκάλυψε τη σκηνή από το «Κόκκινο Ποτάμι» που τον συντάραξε. 

 

Ο ηθοποιός στην πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο my tv, αναφέρθηκε στην απήχηση της σειράς στο κοινό, αλλά και στο πώς προέκυψε η συμμετοχή του στο cast. Μιλώντας, όμως, για τον ήρωά του εξομολογήθηκε ποια σκηνή τον συγκλόνισε και γιατί.

Περίμενες την αποδοχή που έχει η σειρά «Το Κόκκινο Ποτάμι» από το κοινό;

Το «Κόκκινο Ποτάμι» είναι μια σειρά η οποία είναι βασισμένη σε ένα πάρα πολύ σοβαρό ιστορικό γεγονός για τον ελληνισμό του Πόντου και γενικότερα γιο όλους τους Έλληνες. Περίμενα την αποδοχή, διότι είναι κάτι το οποίο μας αφορά όλους.

Ποια στοιχεία την κάνουν να ξεχωρίζει;

Τα στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει είναι ο σεβασμός και το μεράκι όλων των συντελε­στών μέσα σε αυτή τη δουλειά, η έμφαση στην παραμικρή λεπτομέρεια καθώς και ο κινημα­τογραφικός τρόπος προσέγγισης, ο οποίος εί­ναι πρωτόγνωρος για τα δεδομένα της ελληνι­κής τηλεόρασης.

Πώς προέκυψε η συμμετοχή σου;

Έστειλα τυπικά το βιογραφικό μου στην υπεύ­θυνη διανομής ρόλων Χρύσα Ψωμαδέλλη και χωρίς να το γνωρίζω είχε ξεκινήσει ήδη η ανα­ζήτηση για το καστ της σειράς.

Πες μας λίγα λόγια για τον Κερέμ, τον ήρωα που ενσαρκώνεις...

Ο Κερέμ είναι Τούρκος και αδελφικός φίλος του 'Ελληνα Πόντιου Μίλτου. Είναι ένας άνθρωπος που αψηφά σύνορα, θρησκείες, αντιπαλό­τητες και πιστεύει στην ισότητα, στις πραγματι­κές φιλίες καθώς και στην ειρήνη, αν και είναι στρατιωτικός.

Ο Κερέμ διχάζεται συχνά ανάμεσα στην αγά­πη του για τον Μίλτο και στον πατέρα του. Ποιος θα υπερισχύσει στην καρδιά του;

Ο Κερέμ λειτουργεί με την καρδιά και με το σω­στό που ορίζει η ψυχή του, ανεξάρτητα από το κοινωνικό και πολιτικό πλαίσιο μέσα στο οποίο είναι εγκλωβισμένος.

Θα κινδυνεύσει ξανά η ζωή του Κερέμ;

Βρισκόμαστε στην καρδιά των εξελίξεων της τότε εποχής, μέσα σε ένα περιβάλλον πολέμων και εντάσεων. Οπως γίνεται αντιληπτό, όλα κι­νούνται πάνω σε μια λεπτή γραμμή, στο όριο.

Αρκετές σκηνές είναι εξαιρετικά σκληρές. Ποια είναι εκείνη που σε συντάραξε;

Η σκηνή που με συντάραξε ήταν όταν οι Τούρκοι στρατιώτες στις πορείες θανάτου, στα πρώτα γυρίσματα, χτυπούσαν μικρά παιδιά και ηλικι­ωμένους ανθρώπους (χωρίς, βέβαια, τα χτυ­πήματα να είναι αληθινά). Μόνο και μόνο η ει­κόνα, οι κραυγές καθώς και το πλαίσιο μέσα στο οποίο βρίσκονταν είναι σοκαριστικά.

Πηγή: gossip-tv.gr