MEDIA

Πόσα χρήματα παίρνει τελικά η Ελένη Μενεγάκη;

Πόσα χρήματα παίρνει τελικά η Ελένη Μενεγάκη;

Όλα συνηγορούν στο γεγονός πως η συνεργασία της γνωστής παρουσιάστριας µε τον Alpha τελειώνει το καλοκαίρι. Μέχρι τότε βέβαια στο σίριαλ «µένει - φεύγει» θα παιχτούν ακόµη πολλά επεισόδια - Αρκετές εφημερίδες αναφέρουν ότι η απόφασή της έχει ήδη ληφθεί

Ήδη, σύµφωνα µε ασφαλείς πληροφορίες, κάποια πράγµατα που βρίσκονταν χρόνια στο καµαρίνι της Ελένης Μενεγάκη έχουν φύγει µε προορισµό το σπίτι της στα Μελίσσια.

Αυτό που µέχρι στιγµής δεν επιβεβαιώνεται, αλλά λέγεται και ακούγεται ευρέως, είναι πως έχει σταλεί και επιστολή της παρουσιάστριας προς τη διοίκηση του Alpha, µε την οποία ανακοινώνει πως δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους µετά την τυπική λήξη του συµβολαίου της. «∆εν έχει ρήτρα αποκλειστικής διαπραγµάτευσης. Μετά την ηµεροµηνία λήξης είναι ελεύθερη» υποστηρίζει πηγή που µίλησε στο «TV Εθνος».

Άλλωστε το µεσηµέρι της Τρίτης και ενώ είχε υπάρξει µπαράζ δηµοσιευµάτων και πληροφοριών όλες τις προηγούµενες ηµέρες, η Ελένη Μενεγάκη έστειλε ακόµη ένα σιβυλλικό µήνυµα-βέλος προς τη διοίκηση του Alpha. «Είµαι αργή να πάρω αποφάσεις, αλλά άµα τις πάρω, τρένο τις πάω» ανέφερε στον «αέρα» της εκποµπής της η παρουσιάστρια µε αφορµή έναν διάλογο που είχε µε την καλεσµένη της Μαρία-Λουίζα Βούρου.

Την ίδια ώρα αίσθηση έχει προκαλέσει το ιλιγγιώδες ποσό των 2 εκατ. ευρώ φαίνεται πως λαμβάνει η Ελένη Mενεγάκη από τον Alpha, σύμφωνα με δημοσιεύματα εφημερίδων.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια που αποχωρεί το καλοκαίρι όχι μόνο από τον Alpha αλλά και από την Ελλάδα, έχει ετήσιες απολαβές που προσεγγίζουν τα 2 εκατ. ευρώ, μαζί με τις χορηγίες από τους διαφημιζόμενους στην εκπομπή της.

Η Ελένη, που εδώ και 26 χρόνια τρελαίνει τα μηχανάκια τηλεθέασης, καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο ειδικά στα γυναικεία κοινά, φαίνεται πως αλλάζει σελίδα στη ζωή της, αφήνοντας πίσω την τηλεόραση. Άραγε για πάντα;

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

MEGA: Γιατί αναβλήθηκε η πρεμιέρα - Τι συμβαίνει με το «μεγάλο κανάλι»